Vietoje aludės – savijautos gerinimo centras | Diena.lt

VIETOJE ALUDĖS – SAVIJAUTOS GERINIMO CENTRAS

  • 4

Bendruomenė Panevėžio rajone vietoj aludės įsirengė „Savijautos gerinimo centrą“ – susiremontavo patalpas ir nupirko treniruoklių, praneša LNK.

Bernatoniai Panevėžio rajone būtų kaimas kaip kaimas, jei ne vietos bendruomenė. Ji sugebėjo iš kaimo išvaryti vienintelę aludę su tikrai ne vieninteliu klientu.

„Prekiavo tuo alum, neduok tu sviete, – kalbėjo buvusi Bernatonių bendruomenės pirmininkė Reda Manikienė. – Na, žinote, gal kokius šešis, septynis metus. Ir buvo labai nepatenkinti lankytojai. Man tris metus „laba diena“ nesakė.“

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Kai girtuoklių neliko, apleistą pastatą bendruomenė paėmė į savo rankas ir iš jo padarė kontrastą praeičiai – „Savijautos gerinimo centrą“. Jame dalykai, kokių nėra net Panevėžyje.

Vacu active bėgtakis“, – bėgtakį pristatė centro specialistė. „Suprantamai kalbant?“ – pasitikslino žurnalistė. 

„Bėga lašiniai, taukai išbėga, viskas bėga“, – savais žodžiais apibūdino buvusi Bernatonių bendruomenės pirmininkė.

Bėga lašiniai, taukai išbėga, viskas bėga.

Moteris patvirtino, kad aparatas yra labai populiarus.

Eilės prie antsvorio ir celiulito „gydytojo“ esą ilgos, reikia registruotis iš anksto. Klientai – vietiniai ir iš miesto. Treniruotė prasideda nuo vakuuminio sijono, dydžių yra visokių. Bet po kelių dienų treniruotės esą klientams jau reikia siauresnių.

„Čia yra sijonas ir jis padeda ir svorį numesti, ir celiulitą apmažina, ir gerina odos būklę – iš tikrųjų oda tampa daug švelnesnė“, – kalbėjo specialistė.

Procedūra trunka iki pusvalandžio, o lengvumo efektas esą jaučiasi iš karto.

Figūrą modeliuojantis bėgtakis tinka ir nuo ligų. Ligas gydo ir kita brangi įranga, pavyzdžiui, masažinė vandens vonia.

Kaip kunkuliuoja, kaip Baltijos jūra? „Panašiai, panašiai. Paleista atpalaiduojanti muzika, kad žmogus atsipalaiduotų“, – kalbėjo viena moteris, išbandžiusi masažinę vonią. „Limfodrenažas“, – komentavo kita centro lankytoja. „Masažuoja, vakuumas suspaudžia, atleidžia – toks masažas vyksta“, – apibūdino moteris.

60 tūkst. eurų kainavusi įranga – europiniai pinigai. Klientams aptarnauti bendruomenė įsteigė naujas darbo vietas.

„Mes turime ir buhalterę, ir visa kita. Ir balansai, ir visokie atsiskaitymai ir su mokesčiais, ir su bankais, ir su „Sodra“, – teigė buvusi bendruomenės pirmininkė.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Indira

Graži ir nuostabi Bernatonių gyvenvietė.Žmonės tvarkingi ir mylintys grožį.Didžiulė pagarba bendruomenei ir Redai Manikienei už tokį nuostabų centrą.

kd ar lnk?

KD nebera zurnalistu, kad lnk tv reportazai pesrpasudinami?

:)))

tai kad alus savijauta gerina kur kas geriau nei bet koks durovaras
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS