Visų šventųjų ir Vėlinių dienomis policija sustiprins patruliavimą | Diena.lt

VISŲ ŠVENTŲJŲ IR VĖLINIŲ DIENOMIS POLICIJA SUSTIPRINS PATRULIAVIMĄ

  • 3

Visų šventųjų ir Vėlinių dienomis policija sustiprins patruliavimą keliuose, prie kapinių ir kitose viešose vietose, vykdys prevencines priemones.

Kaip pranešė policija, pareigūnai dieną ir tamsiuoju paros metu reguliuos eismą, pasirūpins, kad žmonės išvengtų transporto priemonių spūsčių, teiks pagalbą eismo dalyviams prie įvažiavimų į kapines.

Pasirinktose vietose bus organizuojamos trumpalaikės policinės priemonės, blaivumo patikrinimai ir šiurkščių pažeidimų nustatymas.

Policija pranešime primena, kad šiomis dienomis keliuose išauga transporto priemonių srautas, o važiavimo sąlygas dažnai sunkina prastas matomumas, slidi kelio danga, blogas oras.

Pareigūnai ragina žmones susiruošus lankyti artimųjų kapus kelione pasirūpinti iš anksto: pasidomėti važiavimo sąlygomis, apgalvoti ir nusimatyti maršrutą, patikrinti transporto priemonės būklę.

Savo ruožtu Lietuvos automobilių kelių direkcija vykstantiems ne į kapines pataria rinktis kitus maršrutus, aplenkiant vietas, kuriose per mirusiųjų pagerbimo šventes formuojasi spūstys.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Jonas

Anekdotas - Kelių direkcija dar rūpinasi kas kaip turi važiuoti, cirkas, kelius tvarkykite geriau,

tai

bestiprindami daugiau skalpuos ir filmuos ataskaitai klonsaikai jei ne patys tokie nes toks toki ir gal saugot apsaugojo jurbarko bandita saugos ir kitus pagal programa svab isposkverno pppz=0

Teisingai!

Veles gi sitiekos paskutiniu KET pakeitimu nezino! Pavoju gali kelti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS