Absurdiška: prisivogė tik kairės kojos sportbačių | Diena.lt

ABSURDIŠKA: PRISIVOGĖ TIK KAIRĖS KOJOS SPORTBAČIŲ

  • 6

Vokietijoje vagys Diureno miesto policijai paliko galvosūkį: iš sportbačių parduotuvės nušvilpė apie 30 batų, bet tik vienos kojos.

Ilgapirščiai sportbačių parduotuvę Vokietijos vakariniame mieste nusiaubė ryte. Išnešė lauk tik kairės kojos batus. Niekas nežino, ar vagišiai dar buvo apsnūdę, ar visai nepatyrę, o gal tyčia?

„Nemanome, kad nusikaltėliai buvo profesionalūs. Juk vieną batą labai sunku realizuoti. Panašu, kad nusikaltėlių tikslas ir nebuvo jų pardavinėti“, – kalbėjo vyras.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Tad lieka mįslė, kodėl toks kairių batų išpuolis? Nejaugi padirbėjo išdaigininkai chuliganai, o gal vagys kairių pažiūrų arba patys yra vienakojai piratai, tad ir bato reikia tik vieno?

Vagišiams – savotiškas grobis, o parduotuvei – kelių tūkstančių žala. Nuostoliai dar ir išdaužtos vitrinos. Tiesa, pardavėjai neatskleidžia, ką dabar jie darys su likusiais dešinės kojos sportiniais batais.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

> a tai ka daryt

zaisti futbola.

As

Juk Kasparas tik taip daro, specialiai kad butumet uzsieme

Q

Tai čia tokios šutkės , musuose studentai eidavo vogti ant svorio , kas sunkesni daikta išneš , paskui dažniausia atiduodavo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS