D. Trumpas laimėjo „superantradienio“ pirminius respublikonų rinkimus 11 valstijų | Diena.lt

D. TRUMPAS LAIMĖJO „SUPERANTRADIENIO“ PIRMINIUS RESPUBLIKONŲ RINKIMUS 11 VALSTIJŲ

  • 13

Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) laimėjo pirminius respublikonų rinkimus 11 valstijų, įskaitant Teksasą, paaiškėjus rezultatams iš 15-os JAV valstijų, kurios „superantradienį“ rinko pageidaujamą kiekvienos partijos kandidatą.

Buvęs prezidentas, siekiantis sensacingo sugrįžimo į Baltuosius rūmus po to, kai 2020 metais jį iš posto išstūmė demokratas Joe Bidenas (Džo Baidenas), antradienį iškovojęs pergalę valstijose gali tapti Respublikonų partijos kandidatu.

Alabama, Arkanzasas, Koloradas, Meinas, Masačusetsas, Minesota, Šiaurės Karolina, Oklahoma, Tenesis, Teksasas ir Virdžinija JAV tinkluose pareiškė palaikymą D. Trumpui, kuris padėkojo savo socialiniame tinklalapyje „Truth Social“, tęsiantis „superantradienio“ balsų skaičiavimui kitose valstijose.

Buvusi Jungtinių Tautų ambasadorė, kuri buvo laikoma vienintele Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) varžove laikoma Nikki Haley (Niki Heili) nesugebėjo tapti svarbia kliūtimi D. Trumpui kelyje į Respublikonų partijos kandidato titulą, tačiau iki šiol atsisakė pasitraukti iš varžybų.

Kaip ir buvo tikėtasi, J. Bidenas laimėjo visose 13 valstijų, nors buvo prognozuojama, kad jis pralaimės mažai žinomam varžovui Jasonui Palmeriui (Džeisonui Palmeriui) mažoje Ramiojo vandenyno teritorijoje Amerikos Samoa.

„RealClearPolitics“ apklausų vidurkiai rodo, kad lapkritį vyksiančiuose rinkimuose D. Trumpas dviem taškais lenkia J. Bideną.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

tikras siaubas

Į valdžią pasaulyje braunasi psichai-psichiniai ligoniai ir banditai.

to123

durnius tu

WC

Viva Trampas !!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS