D. Tuskas: savanorių gyvybių pareikalavusiu Izraelio smūgiu išbandomi santykiai su Lenkija | Diena.lt

D. TUSKAS: SAVANORIŲ GYVYBIŲ PAREIKALAVUSIU IZRAELIO SMŪGIU IŠBANDOMI SANTYKIAI SU LENKIJA

  • 5

Lenkijos ministras pirmininkas Donaldas Tuskas trečiadienį pareiškė, kad septynių humanitarinės pagalbos darbuotojų gyvybes, tarp jų ir Lenkijos piliečio, nusinešęs Izraelio smūgis Gazos Ruože ir žydų valstybės vyriausybės reakcija į šį incidentą įnešė įtampos abiejų šalių santykiuose.

Tiesiogiai kreipdamasis į Izraelio vadovą Benjaminą Netanyahu (Benjaminą Netanjahų) ir Izraelio pasiuntinį Varšuvoje, D. Tuskas socialiniame tinkle „X“ parašė: „Šiandien jūs išbandote šį solidarumą. Tragiškas išpuolis prieš savanorius ir jūsų reakcija kelia suprantamą pyktį.“

Per smūgį vėlai pirmadienį žuvo septyni labdaros organizacijos „World Central Kitchen“ pagalbos darbuotojai, todėl ji sustabdė savo veiklą Gazos Ruože.

„World Central Kitchen“, aprūpinanti maistu nuo konflikto nukentėjusias bendruomenes, taip pat ir Gazos Ruožą, kuriame katastrofiškai trūksta maisto, pranešė, kad dirbdami palestiniečių anklave žuvo septyni jos komandos nariai.

Organizacijos teigimu, per smūgį žuvo savanoriai iš Australijos, Lenkijos, Jungtinės Karalystės ir palestiniečių teritorijų bei JAV ir Kanados pilietybes turintis asmuo.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Parodė

ką sugeba žydai, o sugeba nedaug , žudyti labdaros tiekėjus ,vaikus ,moteris.

tam dušanski pasekėjai

tūpas lit ovca, lietuviškai būtų avine, kiek žydų vien lit ovcy nužudė - 195 000, Lenkijos Aušvice milijonas, krapolende pusantro miijono. Ir kažką dar bezda žydšaudžiai.

Nieko naujo

Eilinį kartą bus kartojama istorija. Žmonija valosi. Iįžudys visas žydes. Būtina neužmiršti ir to fakto. Žydės pamėgo laikyti užšaldymas embrionus. Ir taip jis mėgina užsitikrinti savo išsigimusių palikuonių veisimą. Iš tiesų, didelė tikimybė. Šį kartą žmonija nusikratyti ur žydžių, ir visų užšaldyti embrionų kur nors mažas procentas žydų genų. Tai nėra žmonių rasė. Žydės yra išsigimę gyvuliai, daugiau nieko.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS