Padėtis Gazos Ruože sparčiai blogėja – parduotuvėse maisto atsargų liko tik kelioms dienoms | Diena.lt

PADĖTIS GAZOS RUOŽE SPARČIAI BLOGĖJA – PARDUOTUVĖSE MAISTO ATSARGŲ LIKO TIK KELIOMS DIENOMS

  • 5

Jungtinių Tautų Pasaulio maisto programa (WFP) antradienį pranešė, kad padėtis Gazos Ruože sparčiai blogėja, o parduotuvėse maisto atsargų liko tik keturioms ar penkioms dienoms.

„Parduotuvėse maisto atsargų liko kelioms dienoms, gal keturioms ar penkioms dienoms“, – žurnalistams Ženevoje vaizdo ryšiu iš Kairo sakė WFP atstovė Artimuosiuose Rytuose Abeer Etefa (Abir Etefa).

Romoje įsikūrusi Jungtinių Tautų agentūra jau padeda beveik 200 tūkst. žmonių palestiniečių teritorijose, tačiau dabar pradėjo skubios pagalbos operaciją, kurios tikslas – suteikti būtiniausią pagalbą maistu iš viso 800 tūkst. žmonių, naujienų agentūrai AFP praėjusią savaitę sakė jos atstovė spaudai.

WFP prašė per ateinančias keturias savaites skirti 17,3 mln. dolerių (16,3 mln. eurų) kritinei padėčiai palestiniečių teritorijose spręsti.

Agentūra taip pat pritarė Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) raginimui sukurti humanitarinį koridorių, kuriuo būtų teikiama pagalba Gazos Ruožui.

Be to, ji taip pat pradėjo 164 tūkst. Gazos Ruožo ir Vakarų Kranto gyventojų dalyti elektroninius čekius, kuriuos galima iškeisti į maisto produktus vietinėse parduotuvėse.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

Šaunuolis Orbanas, pagarba.

???

turbut vengru cigonai nutare pakeliaut be arkliu naujoviskai lektuveliu i china su putka aptars deginamos zoles ??? ir arkliu mityba nes geram arkliui pakaitalo nepakisi tam pritartu ir naks su orlausku nors pastarasis n prezidento ? staigiai nukrypo nuo tiesos idomu ar tai vel anunakiu darbas ? kas zino juk kvantyne visata pilna visko ir prots kaip sprots matuojamas psihokvantiskai uztat idijotai /protingi/ o protingi blokuojami sodinami ar /pasalinami/ marmalo deka bergklanui panorejus paciam velniui padarius ss

Anonimas

Kas žvelgė į genocidą Lietuvoje nuo 1941m.?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS