Po žinios apie A. Navalno mirtį pasisakė jo žmona | Diena.lt

PO ŽINIOS APIE A. NAVALNO MIRTĮ PASISAKĖ JO ŽMONA

Kremliaus kritiko Aleksejaus Navalno žmona Julija Navalnaja paragino pasaulį kovoti prieš Rusijos vyriausybę. „Režimas turi prisiimti atsakomybę“, – sakė ji Miuncheno saugumo konferencijoje, reaguodama į žinią apie savo vyro mirtį Rusijos kalėjime. V. Putinas ir jo rėmėjai esą negali likti nenubausti už tai, „ką jie padarė mūsų šaliai, mano šeimai ir mano vyrui“. Diena, kai jie bus patraukti atsakomybėn, netruks ateiti, pažymėjo J. Navalnaja.

„Norėčiau paraginti tarptautinę bendruomenę ir visus žmones šioje salėje susivienyti ir kovoti su blogiu“, – kalbėjo moteris. Ji teigė pati kol kas negavusi pavirtinimo apie vyro mirtį.

„Nežinau, ar turime tikėti siaubingomis žiniomis, kurias gauname vien tik iš oficialių Rusijos šaltinių, – sakė J. Navalnaja. – Mes negalime tikėti V. Putinu ir V. Putino vyriausybe. Jie visada meluoja“.

Rašyti komentarą
Komentarai (58)

Atsakymas Tam z

Taigi tamsta esi labai siauro mastymo, jeigu manai, kad Navalnas tik eilinis žmogelis. Jam mat mergaitės pagailo. Manai, kad negaila ir mums, bet mastyk plačiau, siauro mastymo žmogau

Taip taip

Simpatiška, rafinuoto grožio moteris...

Alach akbar

Musk musk ruski uroda musk-cecenu liaudies daina-ka i tai ruskiai malonesit atsakyti.. gavno ruskoje..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS