Filadelfijos policija ieško priemiestyje tris žmones nušovusio įtariamojo | Diena.lt

FILADELFIJOS POLICIJA IEŠKO PRIEMIESTYJE TRIS ŽMONES NUŠOVUSIO ĮTARIAMOJO

  • 1

Viename Filadelfijos priemiestyje šeštadienio rytą buvo nušauti trys žmonės, o automobilį pavogęs įtariamasis dar nerastas, pranešė vietos žiniasklaida ir policija.

Į šiaurę nuo Filadelfijos esančio Midltauno rajono policija savo puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“ patvirtino, kad netoliese esančiame Folso rajone buvo šaudoma ir „buvo nušauti keli žmonės“.

Policija nurodė kol kas nežinanti, ar šūviai buvo „tiksliniai, ar atsitiktiniai“.

Tačiau pareigūnai nustatė įtariamojo tapatybę – tai, anot jų, yra 26 metų benamis Andre Gordonas (Andrė Gordonas).

Pareigūnai nurodė, kad jis, kaip manoma, turi automatinį šautuvą ir yra „itin pavojingas“.

Policijos šaltinius cituojanti vietos žiniasklaida praneša, kad įtariamasis, važiavęs vogtu automobiliu, nužudė du žmones, gyvenusius viename name Folso rajono Levitauno mieste, o po to netoliese esančiame name nužudė trečiąjį asmenį.

Pasak žiniasklaidos, po šaudymo įtariamasis pabėgo, prie parduotuvės pagrobęs kitą automobilį. Automobilio vairuotojas nebuvo sužeistas.

Folso rajono policija ir Pensilvanijos gubernatorius Joshas Shapiro (Džošas Šapiras) vietos gyventojus paragino likti namuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

o

kam jeskot juk tai kaubojus supykes kad jo karviu populiacija mazinama nutare kad reik sumazint ir svabinius populiatorius kauboiskai akis uz aki taip kad joks faras ypac baltasis jei ju dar liko tai obamsaika pasirupins -;;-;;-;;-

SUSIJUSIOS NAUJIENOS