Išrinktas naujasis Lietuvos masinio futbolo asociacijos prezidentas | Diena.lt

IŠRINKTAS NAUJASIS LIETUVOS MASINIO FUTBOLO ASOCIACIJOS PREZIDENTAS

  • 3

Liepos 4 dieną Kaune įvyko Lietuvos masinio futbolo asociacijos narių neeilinis visuotinis susirinkimas.

Susirinkimo metu buvo išrinktas naujasis Lietuvos masinio futbolo asociacijos prezidentas – juo tapo prieš tai asociacijos direktoriumi dirbęs, ilgametis Lietuvos masinio futbolo sektoriaus darbuotojas Ignas Marcinkevičius, išrinktas ketverių metų kadencijai.

„Džiaugiuosi ir dėkoju asociacijos nariams, kad pasitikėjo manimi bei išrinko mane prezidento pareigoms. Kadangi nesu naujokas šioje srityje – sukaupta ilgalaikė patirtis – stengsiuosi kartu su komanda nuosekliai plėtoti masinį futbolą Lietuvoje, kurti įtraukiančius projektus bei skatinti populiariausio sporto pasirinkimą.

Masinis futbolas nėra tik žaidimas aikštėje, tai kur kas daugiau – ir edukacija, ir saugių sąlygų kūrimas, ir fizinio aktyvumo projektai, ir tvarumo puoselėjimas, ir neįgaliųjų įtraukimas į šį nuostabų sportą futbolą“, – mintimis po išrinkimo dalinosi naujasis prezidentas I. Marcinkevičius.

Šiame poste I. Marcinkevičius pakeis prieš tai asociacijai vadovavusį Sergejų Slyvą, kuris tapo Lietuvos futbolo teisėjų asociacijos vadovu.

Neeilinio visuotinio narių susirinkimo metu taip pat buvo išrinkta ir asociacijos valdyba – jos nariais tapo Audronė Vizbarienė, Daiva Statkevičienė, Sergejus Slyva bei Martynas Karpavičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

jam kaipir Žalimui/buvo toks alia Konstit.teismo pirmininkas

žodis ,,korupcija"tiesiog ant kaktos šviečia :D)

Marija taurage

Šviniau gelbėk futbolą,!

vidas l.

Matyt, kvaistelejau ar daug ko nezinau.Kokio dar Masinio sporto federaciju pridygo?Masinio krepsinio, masinio plaukimo ir t.t. Skaitau ir galva kraipau:"Masinis futbolas nera tik zaidimas aiksteje, tai kur kas daugiau - ir edukacija, ir saugiu salygu kurimas, ir tvarumo puoselejimas..." Isivaizduokit, ir prezidenta isrinko! Tiek aplink prezidentu, kad jau nebesigaudai, kur tikrasis. Kokia ta federacija kvaila bebutu, gal pakanka vadintis jos vadovu? Visa laime, jog tiems prezidentams apsaugos nereikia. Bankrutuotume...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS