„Kaunas City Cup 2018“ vaikų futbolo turnyras – su naujovėmis | Diena.lt

„KAUNAS CITY CUP 2018“ VAIKŲ FUTBOLO TURNYRAS – SU NAUJOVĖMIS

  • 0

Tradicinis tarptautinis vaikų futbolo turnyras „KAUNAS CITY CUP 2018“ šiais metais pateiks ir naujovių.

Ketvirtus metus iš eilės S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro organizuojamas renginys birželio 14–17 dienomis vėl laukia daugybės jaunųjų futbolo gerbėjų, atvykstančių ne tik iš Lietuvos miestų, tačiau ir kaimyninių valstybių. Tačiau, kitaip nei anksčiau, šių metų „KAUNAS CITY CUP 2018“bus vykdomas aštuoniose amžiaus grupėse, pradedant 2006 m. baigiant 2012 m. gimusiais vaikais bei įtraukiant pačius mažiausius sportininkus, t.y. darželinukus.

„Džiugina tai, jog šis turnyras tapo tradiciniu ir vyksta jau ketvirtus metus iš eilės. Pastaraisiais metais turnyras sulaukdavo per pusę tūkstančio vaikų ne tik iš Lietuvos, tačiau ir svečių šalių, o susirinkusių jaunųjų futbolininkų koncentracija ir žaidimo technika stebina vis labiau, – sakė S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro direktorius Giedrius Bielskus. 

„KAUNAS CITY CUP 2018“ bus vykdomas didžiausiame Lietuvos stadione, ant natūralios dangos. Turnyro metu jaunieji futbolininkai turės galimybę susirungti ir išbandyti savo jėgas, susipažinti su naujais draugais bei pasidžiaugti iškovotais prizais. Į Sporto centro organizuojamą renginį atvykę žiūrovai galės ne tik išvysti Lietuvos ir kitų šalių skirtingų amžiaus grupių jaunųjų futbolininkų, tarp jų ir darželinukų, varžybas, bet ir stadiono švieslentėje tiesiogiai stebėti Pasaulio futbolo čempionato rungtynes, kartu su šeimos nariais įsitraukti į su futbolu susijusias pramogas, smagiai ir turiningai išnaudoti savo laiką.

Šiuo tarptautiniu futbolo turnyru siekiama daugelio tikslų – didinti vaikų fizinį aktyvumą, populiarinti šią sporto šaką Lietuvoje, skatinti vaikų laisvalaikį gamtoje, jų tarpusavio bendravimą ir kt.

Kadangi „KAUNAS CITY CUP 2018“ turnyras vyks jau birželio 14–17 dienomis, tai visus, šia sporto šaka besidominčius organizatoriai kviečiai aktyviai registruotis ir išbandyti savo jėgas.

„Dalyvių laukia prizai, o susirinkusiųjų – daugybė pramogų ir teigiamų emocijų. Visus, kurie dar nespėjo užsiregistruoti į „KAUNAS CITY CUP 2018“, skatiname nelaukti paskutinės minutės ir suskubti tai padaryti jau šiandien”, – ragino G.Bielskus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS