Naujas Pele ir D.Maradonos žodžių mūšis | Diena.lt

NAUJAS PELE IR D.MARADONOS ŽODŽIŲ MŪŠIS

Du geriausi visų laikų futbolininkai brazilas Pele ir argentinietis Diego Maradona įsivėlė į naują žodžių karą.

Pele praėjusią savaitę pareiškė, kad D.Maradona nėra geras pavyzdys jaunajai kartai dėl to, kad praeityje buvo įklimpęs į narkotikų liūną.

Argentinos rinktinės treneris netruko atsakyti į tokius priekaištus. „Ką norite, kad pasakyčiau? Jis (Pele) prarado nekaltybę su vyru. Nežinau, ar tai geras, ar blogas pavyzdys. Spręskite patys“, – spaudos konferencijoje prieš pirmąsias savo oficialias rungtynes už Argentinos rinktinės vairo sakė D.Maradona.

Pele už kontraversiškus pasisakymus sulaukė atkirčio ne tik iš argentiniečio. Brazilų futbolo legenda tame pačiame interviu pareiškė, kad narkotikus vartoja ir Ronaldo su Robinho.

Pastarasis futbolininkas pagrasino dėl tokių neva nepagįstų kaltinimų kreiptis į teismą, o Pele puolė atsiprašinėti, kad jo žodžiai buvo neteisingai interpretuojami.

D.Maradoną ir Pele senokai sieja ne patys šilčiausi jausmai. Abu vyrai ne kartą viešai yra apsilaidę šiurkščiomis pastabomis ir kiekvienas mėgsta pabrėžti, kad būtent jis yra geriausias visų laikų futbolininkas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS