A. Skardžiaus komisijos išvadas premjeras nurodė „per naktį“ patikrinti patarėjui | Diena.lt

A. SKARDŽIAUS KOMISIJOS IŠVADAS PREMJERAS NURODĖ „PER NAKTĮ“ PATIKRINTI PATARĖJUI

Seimo laikinosios tyrimo komisijos, kuri aiškinosi buvusios Vyriausybės veiklą energetikoje, išvadų projektą premjeras įpareigojo revizuoti savo patarėją energetikai Tomą Garasimavičių.

„Pasikviečiau patarėją energetikos klausimais, perdaviau visą tą paketą dokumentų, sakiau: šiandien dirbk ilgai, jeigu reikės pasiimk mūsų žmones... Turi būti išanalizuoti tie klausimai,“ - trečiadienį Seimo opozicijai priklausančių konservatorių frakcijoje sakė Algirdas Butkevičius.

Premjeras teigė, kad komisijos išvados jam buvo pristatytos trečiadienį.

Laikinoji energetikos komisija trečiadienį nepatvirtinto galutinių išvadų - parlamentarai teigė nespėję su jomis susipažinti. Atskirą nuomonę dėl išvados yra pateikę trys konservatoriai ir vienas liberalsąjūdietis.

Nutarta išvadas uždaruose komisijos posėdžiuose svarstyti ketvirtadienį ir penktadienį, o jeigu bus rastas sutarimas, jos bus patvirtintos. Tačiau nuomonėms išsiskyrus, tai gali būti atidėta kitai savaitei.

Opozicijos lyderis Andrius Kubilius komisijos išvadas pavadino anoniminėmis ir kenkiančiomis. „Jos (išvados - BNS) stipriai gali pakenkti valstybės finansų būklei“, - pareiškė A.Kubilius. Jis komisijai siūlė su išvadomis supažindinti Vyriausybę ir gauti jos išvadą, bet tam komisija nepritarė.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Cinikas

Juos ten visus maitina Rusijos pinigai,ne vien Skardziu...

įdomiausia

ar skardžiaus šeimą vis dar maitina Rusijos pinigai?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS