Atostogauti Lietuvoje gera: poilsio komplekse „Harmony Park“ laukia aktyvi vasara | Diena.lt

ATOSTOGAUTI LIETUVOJE GERA: POILSIO KOMPLEKSE „HARMONY PARK“ LAUKIA AKTYVI VASARA

  • 4

„Vasarą ir Lietuvoje gera“, – turbūt kiekvienam teko išgirsti ir pačiam ištarti šią frazę? Ir tai – tikra tiesa, ypač kai turime omenyje ypatingą poilsio vietą Lietuvoje – viešbutį ir pramogų kompleksą „Harmony Park“. Prie įvairiausių šiltuoju sezonu komplekso siūlomų paslaugų ir veiklų, tokių kaip žirgynas, vandens pramogos, SPA, lauko grilio patiekalų restoranas ir kt., šiemet prisideda naujos šiuolaikiškos erdvės, skirtos aktyviai sportiškai veiklai.

Į „Harmony Park“ žmonės atvyksta su įvairiais lūkesčiais: vieni ieško vidinės ramybės nuostabioje gamtos oazėje, kiti stiprina sveikatą, kaitinasi pirtyse, plaukioja baseine, mėgaujasi atpalaiduojamaisiais ir gydomaisiais masažais, jodinėja žirgyne, treti mini savo ypatingas asmenines ar kolektyvo šventes ir t. t. Komplekse ilsėtis, pramogauti ir kitaip leisti laiką galima tiek penkių žvaigždučių viešbutyje, tiek nuo jo nutolusiose vilose gamtos apsuptyje. Taip pat sudarytos puikios sąlygos atvykti su kemperiais. Dalis lankytojų atvyksta trumpam, tačiau specialiai tam, kad paragautų patiekalų iš ūkyje užaugintos produkcijos.

Priežasčių čia atvykti – daugybė, o nuo šios vasaros jų dar daugiau: viename garsiausių Lietuvos sveikatingumo ir poilsio kompleksų atidaryti modernūs teniso ir padelio kortai, profesionalios krepšinio aikštelės, mini golfo aikštynas.

Moderniausi teniso ir padelio kortai jau „Harmony Park“

Atsižvelgiant į teniso ir padelio sporto bendruomenių poreikius, komplekse įrengti 4 padelio ir 3 teniso kortai su žiūrovų zonomis. Jų užimamas plotas įspūdingas – apie 3 300 kv. m.

Aikštynų išskirtinumas – aukštos kokybės drenažo sistema, dėl kurios danga greitai sugeria vandenį ir greitai išdžiūsta, taigi palijus nereikia ilgai laukti, kol ir vėl bus galima treniruotis ar varžytis. Naujai įrengta apšvietimo sistema leidžia patogiai žaisti ir temstant, ir jau visai sutemus.

„Harmony Park“ yra vienintelė vieta Lietuvoje, kur vienoje erdvėje lankytojai ras teniso ir padelio kortus kartu su komfortiška erdve žiūrovams. Siekiant maksimalaus patogumo, šalia kortų yra įrengtos patalpos persirengti, dušai ir poilsio zonos. Naujuosius kortus sporto entuziastai iš Kauno, Alytaus, Marijampolės gali pasiekti vos per pusvalandį, vilniečiai – per valandą.

Aktyvių pramogų infrastruktūra leidžia rinktis įvairią veiklą

„Harmony Park“ kasmet tobulina aktyvių pramogų infrastruktūrą. Parko aktyvios veiklos pradininkas ir pasididžiavimas – jau ilgus metus veikiantis žirgynas. Žalioje komplekso teritorijoje įkurti tinklinio aikštynai, lauko mini golfas, yra tvenkinių, skirtų žvejybai ir vandens pramogoms. Svečiai gali įdomiai praleisti laisvalaikį ne tik žvejodami, bet ir pramogaudami mintlentėmis, valtimis ir vandens dviračiais. Sausumos pramogų mėgėjams, norintiems apžiūrėti teritoriją ir pasimėgauti gamta su vėjeliu, – skirti paspirtukai, dviračiai ir elektriniai motoroleriai. Mažiesiems lankytojams įrengtos spalvingos žaidimų aikštelės, teminis raganų miestelis ir laipynių parkas.

„Harmony Park“ nuotr.

Energijos įkraus du puikūs restoranai

Aktyvi veikla, kaip žinoma, reikalauja daug geros energijos, kurios išteklius galima papildyti kokybišku maistu: „Harmony Park“ siūlo sveikų ir gardžių patiekalų iš ūkyje užaugintos produkcijos. Viešbutyje įsikūrusio restorano „Simboly“ patiekalai bus labiau prie širdies gurmanams, o mėsainiais garsėjančiame greta žirgyno įsikūrusiame gastrobare „Samana“ galima rasti didelę įvairovę vadinamojo „comfort food“, kurio patiekalai taip pat ruošiami iš ūkyje auginamų Angus jaučių.

Vasarą Lietuvoje gera

Didžiulę įtaką „Harmony Park“ poilsio ir pramogų komplekso sėkmei turi nuostabi, daugiau nei 220 ha plote įsikūrusio poilsio ir pramogų komplekso lokacija – Nemuno kilpų regioninis parkas su pušynais, šimtamečiais miškais, išraižytais pažintiniais takais, jaunu šeimų ąžuolynu, paukščių giesmėmis ir tyru oru, išpuoselėta aplinka, įkvepiančia ramybe.

Daugiau informacijos ieškokite www.harmonypark.lt. Sveiki atvykę į Lietuvą vasarą! Sveiki atvykę į „Harmony Park“!

GALERIJA

  • Atostogauti Lietuvoje gera: poilsio komplekse „Harmony Park“ laukia aktyvi vasara
  • Atostogauti Lietuvoje gera: poilsio komplekse „Harmony Park“ laukia aktyvi vasara
  • Atostogauti Lietuvoje gera: poilsio komplekse „Harmony Park“ laukia aktyvi vasara
  • Atostogauti Lietuvoje gera: poilsio komplekse „Harmony Park“ laukia aktyvi vasara
„Harmony Park“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

gebe

ten tokia prasta aura kad jau geriau nevaziuokit

Matas

Nežinau kokia čia harmonija ir poilsis, kai viskas dirbtina ir gali būti pasiklausoma iš bet kurios vietos.

nerekomenduoju

dirbau kazkadaise,,senukuose,,-budavo privalomos smegenu plovimo pertraukeles,kurias vesdavo rakauskas-nuciuozes visiskai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS