„Lietuvos geležinkeliai“ vėl bandys aukcione parduoti poilsio bazę Ignalinoje | Diena.lt

„LIETUVOS GELEŽINKELIAI“ VĖL BANDYS AUKCIONE PARDUOTI POILSIO BAZĘ IGNALINOJE

  • 4

Valstybės valdomi „Lietuvos geležinkeliai“ (LTG) šeštą kartą bandys parduoti poilsio bazę Ignalinoje – liepos pabaigoje bus organizuojamas aukcionas.

Šeštajame aukcione objekto pradinė kaina sumažinta beveik 10 proc. iki 1,39 mln. eurų. Pirminiame aukcione pradinė kaina siekė 1,8 mln. eurų.

Nuo pernai lapkričio organizuoti aukcionai neįvyko neužsiregistravus nei vienam dalyviui.

Liepos 24 dieną prasidėsiančiame aukcione bus parduodama 19 pastatų ir kitų inžinerinių statinių Ignalinos Ežero gatvėje, kurių bendras plotas siekia 2,5 tūkst. kv. metrų.

Poilsiavietė yra 6,8 ha žemės sklype Gavio ežero pusiasalyje, žemės plotas yra nuomojamas iš valstybės.

Skelbta, jog iki 2017 metų poilsio bazėje veikė vaikų vasaros stovykla, skirta bendrovės darbuotojų vaikams ir anūkams, vėliau šios veiklos nuspręsta atsisakyti, o LTG grupės darbuotojams sukurtas vieningas, į jų poreikius orientuotas motyvacinis paketas.

Anot LTG, dėl poilsio bazės išlaikymo ir apsaugos bendrovė patirdavo kaštus, todėl nebenaudojamo turto pardavimas turėtų padėti sumažinti patiriamas sąnaudas.

Aukcionas vyks iki liepos 25 dienos.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

manu dirbtinai mažinama kaina

seni bajeriai, jau ankščiau viskas nužiūrėta, bet neprileidžiami konkurentai, apsimetama, kad niekam nereikia

jei turėčiau tai ir padaryčiau

nusigyvent labai lengva o va įsigyt, nusipirkt ar išlaikyt turtą, pinigus, PRASIGYVENT yra sunku. Ypač to, kuris priklauso Valstybei. Na..Nebent esi ,,prie valdžios" ar kokio korupcinio kartelio dalyvis:D) Jau atvirai galima pasižiūrėt kaip metų metais grobstomas valstybės turtas ir nei prokuratūra, nei kitos teisėsaugos struktūros neprieštarauja prieinančių prie šio iš ,,gausybės rago" byrančio pelno veiksmams..:D) Net pati policijos vadė Debilotaitė, veitoje vagiu gaudymo, pati mėgino pavokti sanatorija Pušynas..:D) Gal jau ir pavokė..

tam Klpd.

Pirk ir vystyk. Vis mat kiti turi tai daryti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS