Momentinėje loterijoje 20 tūkst. eurų laimėjusi kaunietė: apie sėkmę sužinojau tik po mėnesio | Diena.lt

MOMENTINĖJE LOTERIJOJE 20 TŪKST. EURŲ LAIMĖJUSI KAUNIETĖ: APIE SĖKMĘ SUŽINOJAU TIK PO MĖNESIO

  • 9

Sėkmė kantri – tą dar kartą patvirtina kaunietės Vidos istorija. Pradėtą, tačiau taip ir nebaigtą trinti momentinės loterijos „Super €“ bilietą moteris per skubą pamiršo namuose, kai pati išvyko pasisvečiuoti pas sūnų į Angliją. Tad daugiau nei mėnesį ji nenutuokė, jog ant stalo paliko 20 000 Eur laimėjimą.

Išblaškė skambutis

Vida pasakoja, kad momentinės loterijos yra jos mėgstama pramoga ir būdas atsipalaiduoti po įtempto darbo. Bilietų ji įsigyja skirtingose prekybos vietose, o jau susidarius krūvelei – juos nutrina visus kartu.

Dėl tokio žaidimo būdo moteris nepamena, kurioje tiksliai parduotuvėje pirko loterijos „Super €“ bilietą. Tačiau puikiai prisimena, kuo baigėsi bandymas jį nutrinti.

„Tądien kaip tik ruošiausi kelionei pas sūnų į užsienį. Prisimenu, kad kraudamasi daiktus nusprendžiau padaryti pertrauką – pradėjau trinti bilietą. Bet kaip tik suskambo telefonas, užsikalbėjau. Ir prie bilieto nebegrįžau. Kitą dieną išvykau į Angliją“, – atviravo Vida.

Sugrįžtuvių siurprizas

Iš viešnagės svečioje šalyje kaunietė grįžo tik po mėnesio. Tuomet ėmėsi tvarkytis namus ir vėl atrado „Super €“ bilietą.

„Pabaigiau nutrinti, gerai įsižiūrėjau – ir nepatikėjau savo akimis. Iki šiol daugiausia buvau laimėjusi 100 Eur. Apie tokią sumą net nebuvau susimąsčiusi. Žinoma, nešiau dar į terminalą patikrinti“, – pasakojo 20 000 Eur laimėtoja.

Pinigai – į tris dalis

Pasiteiravus, ką planuoja veikti su laimėta penkiaženkle suma, Vida sako, kad dalins ją sūnums ir sau.

„Lietuvoje gyvenantis sūnus turi paskolą, nors šiek tiek prisidėsiu. Kitam sūnui – užsienyje – irgi pravers. O manęs laukia operacija, tai gydymui reikės pinigų“, – detalizavo kaunietė.

Vidai 20 000 Eur atnešusios momentinės loterijos „Super €“ bilietas kainuoja 2 eurus. Įsigyti šios loterijos bilietų galima visose prekybos vietose.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Ynas

Cia tik protingiausias pasaulio zmogus po sios reklamos galetu pirkti si bileta, juk pagrindinis prizas jau laimetas.

Ojojoj

Kaip negrazu nepazymet kad tai reklaminis str. Pasaka ir tiek kvailiukams kad patiketu ir begtu bilietu pirkt

...

Ukrainai,Ukrainai,reikia paaukot Ukrainai,tenai vaikučiai badauja
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS