„Telia“ paslaugų centrui vadovaus K. Leanderssonas | Diena.lt

„TELIA“ PASLAUGŲ CENTRUI VADOVAUS K. LEANDERSSONAS

  • 3

Telekomunikacijų bendrovės „Telia“ kompetencijų centrui Vilniuje „Telia Global Services Lithuania“ vadovaus Kimas Leanderssonas (Kimas Lendersonas).  Jis pakeis pernai spalį bendrovę palikusį Marių Ivanauską.

K. Leanderssonas įmonei vadovaus nuo vasario 5 dienos, pranešė įmonė.

Anot pranešimo, K. Leanderssonas paskutinius šešerius metus vadovavo technologijų kompanijos „Cognizant“ IT paslaugų centrui Rygoje, taip pat užėmė regioninio Baltijos šalių paslaugų centro vadovo poziciją.

Be to, jis yra buvęs Švedijos prekybos rūmų Latvijoje tarybos pirmininkas bei Rygos „Rotary“ klubo prezidentas.

„Telia Global Services Lithuania“ yra „Telia Company“ kompetencijų centras Skandinavijoje ir Baltijos šalyse, grupei teikiantis IT, ryšio, duomenų analitikos, programinės įrangos kūrimo, pirkimų, personalo valdymo, finansų ir kitas paslaugas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Po didžiuliu Mažeikių Naftos pardavimo aferos šešėliu

....Porą metų iki pardavimo valstybei nešusi didžiulius pelnus...

Po didžiuliu Mažeikių Naftos pardavimo aferos šešėliu

Liko „nepastebima“ „Lietuvos Telekomo“ pardavimo afera. Porą metų iki pardavimo valstybei nešusi įmonė valdoma generalinio direktoriaus Viskanto, šį nustūmus nuo vadovavimo ir į jo vietą pasodinus dabar jau odiozinį „Grigeo“ prezidentą Pangonį, staiga tapo „nepelninga“, nuostolinga“, „blogai valdoma nes valstybinė“. Todėl tapo „būtina privatizuoti“. Ir kas juokingiausia pro ašaras, kad Lietuvos valdžiukei verkiant jog tokios įmonės kaip Telekomas neturi būti privačios, jis buvo parduotas Suomijos ir Švedijos VALSTYBINĖMS ĮMONĖMS „Sonera“ ir „Telia“ :))))

Pilietiškas

Taip! Per 33 metus buvę prezidentai ir vyriausybės "išporceliavo" visą Lietuvą, kai tas "visą"galėjo nešti didžiulį pelną! Dabar tą pelną pasiima kitos šalys! Na, bent mūsų europarlamentarai pamiega (kaip maldeikienė) Briuselyje už 7-10 tūkstančių per mėnesį!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS