Valentino dienos proga padovanojo „Teleloto“ Aukso puodą | Diena.lt

VALENTINO DIENOS PROGA PADOVANOJO „TELELOTO“ AUKSO PUODĄ

  • 1

Vasario 18 d. populiariausioje šalies loterijoje „Teleloto“ laimėtas 196-tas Aukso puodas. Šįkart 700 000 Eur pasidalino du laimingi bilietai. Vienas iš jų pirktas Kaune – jo savininkas su loterijos atstovybe dar nesusisiekė. O kitas pirktas Šiauliuose – kaip dovana mylimajai Valentino dienos proga.

Įvertino ne iš karto

Iš Šiauliuose, Tilžės g. 225, įsikūrusios „Maximos“ vasario 14-osios pavakarę žaidėjas Martynas (vardas pakeistas) išėjo nešinas trimis „Teleloto“ bilietais. Vieną iš jų susuko ir įsmeigė į gėlių puokštę, kurią įteikė žmonai. O likusius pasidėjo namuose ant spintelės.

„Gėlėmis žmona apsidžiaugė, o bilietu... Na, – nepasakyčiau. Tiesiog ištraukė jį iš puokštės ir padėjo šalia kitų“, – dabar jau šypsodamasis prisiminė šiaulietis.

Sunku pasakyti, kuris iš trejeto bilietų buvo laimingas – tačiau vyras tiki, kad būtent tas, kurį dovanojo su meile.

„Pirmadienį visus tris patikrinau internetu ir ekrane pasirodė užrašas, kad laimėta daugiau nei 350 000 Eur. Paskambinau žmonai – ji buvo darbe, negalėjo kalbėti. Kai nusiunčiau ekrano nuotrauką, viską metė ir puolė dar pati tikrinti“, – apie pirmąsias reakcijas pasakojo Martynas.

Galės gyventi be skolų

Šiauliečių šeima vis dar sunkiai tiki juos aplankiusia sėkme. Iki šiol pora net nebuvo loterijų gerbėjai. O įsigyti ir padovanoti bilietų vyrą paskatino sudėtingesnis gyvenimo laikotarpis.

„Pastaruoju metu sunkiau sekasi su darbais, jų mažiau. Pernai įsigijome automobilį su paskola, taip pat dar yra būsto paskola. Dabar galėsime visas skolas atiduoti ir ramiai mėgautis gyvenimu“, – planais dalinosi 350 000 Eur laimėtojas.

Kauniečiai – tikrinkite bilietus

Kitas laimingas „Teleloto“ bilietas, kurio visa skaičių lentelė taip pat buvo užbraukta vasario 18 dieną, pirktas prekybos centre „Norfa“, Šiaurės pr. 44, Kaune. Jo savininkas kol kas nežinomas.

Laimėtoją kviečiame susisiekti telefonu +370 5 275 17 51. Po to bus prašoma atvykti į loterijos atstovybę ir pristatyti laimingąjį bilietą.

Prasideda šventiniai žaidimai

Šį sekmadienį „Teleloto“ žaidėjai varžysis dėl Aukso puodo, kuriame 550 000 Eur.

Taip pat prasideda artėjančiai Kaziuko mugei skirti šventiniai žaidimai. Per du artimiausius sekmadienius bus išdalinti penki „Škoda Karoq“ automobiliai bei 500 vertingų prizų.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Deja

Džiaugsmui atslūgus gali ir problemos aplankyti. Žmona gali pabėgti pas kitą "milionierių", bent reketininkai tai tikrai aplankys...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS