Sudarys naujus vasaros tvarkaraščius: gal turite pasiūlymų? | Diena.lt

SUDARYS NAUJUS VASAROS TVARKARAŠČIUS: GAL TURITE PASIŪLYMŲ?

  • 2

Artėjant vasarai savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ pirmąkart kviečia pačius keleivius prisidėti prie šiltojo sezono viešojo transporto eismo tvarkaraščių sudarymo.

Nuo gegužės 7 d. interneto tinklalapyje www.stops.lt keleiviai ras informaciją apie planuojamus pakeitimus, o taip pat patys galės teikti pasiūlymus tvarkaraščių korekcijoms.

Viešojo transporto eismo tvarkaraščiai keisis nuo birželio 16 d. Jie bus koreguojami atsižvelgiant į prasidėjusį vasaros atostogų sezoną ir dėl to pasikeitusius viešojo transporto keleivių srautus. Keisis visų greitųjų maršrutų autobusų, visų maršrutų troleibusų bei 7-ojo, 10-ojo, 14-ojo, 15-ojo, 24-ojo, 28-ojo, 29-ojo, 38-ojo, 40-ojo, 46-ojo, 56-ojo, 59-ojo, 69-ojo, 73-iojo, 74-ojo, 116-ojo maršrutų autobusų tvarkaraščiai. Planuojami viešojo transporto eismo vasaros tvarkaraščiai interneto tinklalapyje www.stops.lt bus paskelbti naujoje skiltyje „Siūlomi tvarkaraščiai“, kurią keleiviai ras įprastoje vietoje prie tvarkaraščių. Nuo gegužės 7 iki 13 d. SĮ „Susisiekimo paslaugos“ viešojo transporto eismo organizavimo specialistai lauks pasiūlymų dėl viešojo transporto eismo tvarkaraščių korekcijų, kuriuos pateikti galima el. paštu: vteismas@vilniustransport.lt. Visi pateikti pasiūlymai bus nagrinėjami, o įvertinus poreikius bei galimybes įmonės specialistai atsižvelgs į siūlomas korekcijas sudarydami šiltojo sezono tvarkaraščius.

GALERIJA

  • Sudarys naujus vasaros tvarkaraščius: gal turite pasiūlymų?
„Susisiekimo paslaugų“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ole

Nesuprantu- ar dabar Vilniaus transportas Kaune tvarko tvarkaraščius. Už tai jis toks nelogiškas: 38-maršrutas iš Geležinkelio stoties, bet jis visai nepriderintas prie traukinių tvarkarščio, ypatingai savaitgaliais. Ir aplamai savaitgaliais geriau nevažiuoti į renginius, nes neaišku kaip seksis sugrįžti. Transportas, tarpinėse stotelėse, į kuria nors pusę pvz. Šilainius suvažiuoja vienu metu ,,metro", o po to vėl ilgai gali laukti sekančio ,,metro" čia taip veiksmas vyksta darbo dienom

perdažom

autobusus trispalve ............ metai tai jubiliejiniai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS