Vilniečių sukurti atvirukai Dainų šventei – su muzikiniu prisiminimu | Diena.lt

VILNIEČIŲ SUKURTI ATVIRUKAI DAINŲ ŠVENTEI – SU MUZIKINIU PRISIMINIMU

Dainų šventės prisiminimus ilgam išsaugoti padės išskirtinis atvirukas, specialiai išleistas šiam įvykiui – kartu su juo siuntėjas išsiųs ne tik savo nuotaiką ar įspūdžius, bet ir muzikinį linkėjimą. Ant kiekvieno atviruko yra nuorodą į garso įrašą, kuris padės atvirlaiškio gavėjui pasijusti lyg pats dalyvautų šventėje.

Atvirlaiškį išleidę atvirukų entuziastai "Postcard Freaks" tiki, kad toks atvirukas bus puikia dovana draugui ar užsienyje gyvenančiam bičiuliui, artimam žmogui ar kolegai.

„Tai atvirukas su istorija — įamžinantis ilgametę lietuviškos Dainų šventės idėją dviem būdais: išskirtiniu vaizdu bei garsu, specialiai paruoštu šiam atvirukui. Tokia dovana tikrai nudžiugins draugus ir artimuosius, kurie negali patys dalyvauti šventėje bei bus puikiu prisiminimu patiems šventės dalyviams“, - apie atviruką pasakoja Antonas Nikitinas, atvirukus gaminančios "Postcard Freaks" komandos narys.

"Postcard Freaks" savo veiklą pradėjo išleisdami atvirlaiškius iš Valstybinio archyvo atrinktų įsimintinų nuotraukų, kurios įamžina svarbius mūsų šalies istorijos simbolius. Pirmieji atvirlaiškiai patriotinėje serijoje — Nepriklausomybės paskelbimo aktas ir signatarai, Lietuvos karys, 1939-1940 metais saugojęs Trijų Kryžių paminklą bei Valstybės atkūrimo dvidešimtmečio minėjimo Subačiuje akimirka.

Taip pat didelio populiarumo sulaukė pieštas Vilniaus atvirlaiškis. Visus atvirukus "Postcard Freaks" leidžia ant aukščiausios kokybės popieriaus, kruopščiai atrinkdami gražiausius vaizdus.

Netrukus spaustuvę pasieks dar daugiau atvirlaiškių su Lietuvos miestų vaizdais. Be to, kartu su Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimo palaikymu "Postcard Freaks" leidžia proginį atviruką būtent šiam renginiui, o jo kūrėju gali tapti kiekvienas norintis.


"Postcard Freaks" atvirlaiškius galima įsigyti Vilniaus turizmo informacijos centruose, "Mint Vinetu" knygyne,  Dainų šventėje esančiose "Terra Publica" prekybos vietose bei knygos.lt parduotuvėje internete.

GALERIJA

  • Vilniečių sukurti atvirukai Dainų šventei – su muzikiniu prisiminimu
  • Vilniečių sukurti atvirukai Dainų šventei – su muzikiniu prisiminimu
DMN archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS