Ukrainiečio sodyboje rasta auginamų kanapių | Diena.lt

UKRAINIEČIO SODYBOJE RASTA AUGINAMŲ KANAPIŲ

  • 1

Elektrėnų savivaldybėje esančioje ukrainiečio sodyboje policija aptiko auginamas kanapes.

Elektrėnų policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto aguonų ar kanapių auginimo ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Elektrėnų policijos pareigūnai, padedant Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnams, praeitą savaitę sulaikė anksčiau neteistą Ukrainos pilietį, gyvenantį Vilniuje.

Kaip skelbia policija, per kratą užsieniečio sodyboje Elektrėnų savivaldybėje rastos lauke auginamos kanapės bei nuskintos ir supakuotos augalinės kilmės medžiagos, galbūt narkotinės medžiagos – kanapių antžeminės dalys.

Taip pat sodyboje rasta įranga, galbūt skirta kanapėms auginti.

Įtariamajam paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti, dokumentų paėmimas ir įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje.

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Vilniaus apygardos prokuratūros Vilniaus apylinkės prokuratūros Šeštasis skyrius (Vilniaus rajonas).

GALERIJA

  • Ukrainiečio sodyboje rasta auginamų kanapių
  • Ukrainiečio sodyboje rasta auginamų kanapių
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jahcity

Gyvulliai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS