Užsienio pilietis įkliuvo sostinės pareigūnams: pateikė suklastotą vairuotojo pažymėjimą | Diena.lt

UŽSIENIO PILIETIS ĮKLIUVO SOSTINĖS PAREIGŪNAMS: PATEIKĖ SUKLASTOTĄ VAIRUOTOJO PAŽYMĖJIMĄ

  • 1

Šią savaitę jau antras užsienio pilietis įkliuvo sostinės Kelių policijos skyriaus pareigūnams su suklastotais vairuotojo pažymėjimais. Šįkart suklastotą vairuotojo pažymėjimą policijos pareigūnams pateikė dvidešimt penkerių metų amžiaus Pakistano pilietis.

Policijos duomenimis, gruodžio 6 d. apie 22.06 val. Vilniuje, Gedimino prospekte, pareigūnai patikrinti sustabdė automobilį „Toyota Prius“.

Iš pateikto laikino leidimo gyventi Lietuvos Respublikoje paaiškėjo, kad „Toyota Prius“ vairavo jaunas vyras (gimęs 1998 m.). Jis taip pat pateikė ir vairuotojo pažymėjimą, kuris pareigūnams sukėlė įtarimų. Vilniaus oro uoste kolegos pasieniečiai, nuodugniai patikrinę pateiktą dokumentą, patvirtino pareigūnų abejones – pažymėjimas yra suklastotas – neturi apsaugos priemonių ir net neatitinka tarptautinio vairuotojo pažymėjimo standarto.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu. Pakistaniečiui gresia areštas arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

spirti lauk iš Lietuvos

visokio plauko pašalpinius islamistus

SUSIJUSIOS NAUJIENOS