Vilniuje girtas policininkas smurtavo prieš paauglį | Diena.lt

VILNIUJE GIRTAS POLICININKAS SMURTAVO PRIEŠ PAAUGLĮ

Vilniuje neblaivus policininkas smurtavo prieš paauglį.

Kaip pranešė Policijos departamentas, incidentas įvyko vėlų trečiadienio vakarą, apie 23 val., Vilniuje, Pilaitės rajone esančioje Juodkrantės gatvėje.

Namuose žodinio konflikto metu ne tarnybos metu neuniformuotas neblaivus (1,61 prom.) Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato 44 metų pareigūnas ranka sudavė 15-mečiui, jis pajuto fizinį skausmą.

Vyras po apklausos paleistas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui.

Už tai baudžiama viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Idomu,

kuris ten smurtavo pirmas?

Algirdas

gerb. senoli ir kiti, vadinam savo vaikus piemenimis, vaikėzais, nusiteikę duoti į dūdą jiem, tai ar išvis mums reikia auginti vaikus, būti tėvais, jei taip tesuprantam auklėjimą, tikro žmogaus, tokio kokio visi norėtume iš tikro šalia mūsų, auginimą???...taip, daug blogo elgesio iš jaunimo pusės tiek mokyklose, tiek gatvėje, kieme, bet juk tame pačių mūsų, auginančių juos, kaltė, mūsų nesugebėjimas auginti tikrais žmonėmis, o poto baisimės, pykstam ir pan., būkime biedni, bet teisingi, kaip mūsų liaudyje sakoma...

Senolis

Užteks ginti tuos vaikėzus! Dar mažai girdime apie išpuolius prieš mokytojus? Gautų per sprandą, kitą kartą nebenorėtų tos porcijos! Būtų pasirinkimas: tyčiotis iš kitų ar tapti normaliu žmogumi... Tie gynėjai padarys visus invalidais...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS