Vyras per vestuves susipešė su nuotaka | Diena.lt

VYRAS PER VESTUVES SUSIPEŠĖ SU NUOTAKA

45-erių metų vyras, per vestuves susimušęs su nuotaka ir keliais svečiais, buvo suimtas.

Tai atsitiko JAV, praneša „Fox News“.

Nemalonus incidentas įvyko vasario 24 dieną Floridos valstijoje esančiame Largo mieste. Rontae Stokesas buvo pakviestas į šventinę ceremoniją, vykusią vienoje miesto pokylių salių.

Per šventinį vakarą vyras dėl kažko susiginčijo su nuotaka, o vėliau ją pastūmė. Mergina pargriuvo, o R. Stokesas pagriebė kėdę ir paleido ją į stiklines salės duris. Taip jis padarė nuostolių už 800 JAV dolerių (737 eurus).

Vyrą išvedė iš pokylių salės. Tačiau jis nenurimo ir gatvėje. Kai svečiai išeidavo iš patalpos, jis puldavo juos. Nuo agresyvaus vyro nukentėjo jo mama, dukterėčia, svainis ir dar vienas svečias. Nenuorama „darbavosi“ ir rankomis, ir kojomis.

Viskas baigėsi tuo, kad R. Stokesą suėmė policininkai. Neatskleidžiama, kas iššaukė tokį vyro agresyvumą. Tačiau sulaikymo protokole užsimenama, kad agresyvų elgesį galėjo lemti išgertas alkoholio kiekis.

Pinellas County Sheriffs Office nuotr.

Beje, amerikietis 2014-aisiais metais jau teistas už muštynes. Šiuo metu vyras yra už grotų. Jis gali būti paleistas į laisvę už 30 tūkst. JAV dolerių (27 648 eurų) užstatą.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Vika

taip yra. Jis ne jaunikis, o svecias. Girdejote toki dalyka - ne tik ziurek, ber ir matyk. Ziurite i knyga, o matote spyga!

taip yra

...per vestuves susipešė, tai likusį gyvenimą gražiai ir laimingai nugyvens )

mums

tik amerikonų puskvailių betrūko...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS