„Litvaldos“ įmonių grupė baigia dar vieną plėtros etapą: šalia „Megos“ – „Decathlon“ parduotuvė | Diena.lt

„LITVALDOS“ ĮMONIŲ GRUPĖ BAIGIA DAR VIENĄ PLĖTROS ETAPĄ: ŠALIA „MEGOS“ – „DECATHLON“ PARDUOTUVĖ

  • 4

Komercinį nekilnojamąjį turtą visoje Lietuvoje valdanti „Litvaldos“ įmonių grupė skelbia baigusi dar vieną plėtros etapą – gruodžio 8 d., ketvirtadienį, jai priklausančios įmonės „Baltic Shopping Centers“ vystomame daugiafunkciame kvartale Islandijos plente 30 duris atveria prancūzų sporto prekių milžinės „Decathlon“ parduotuvė.

Naujoji „Decathlon“ parduotuvė yra didžiausia sporto prekių ir sporto reikmenų parduotuvė Kauno regione ir trečioji šio prekės ženklo parduotuvė Lietuvoje. Šiame daugiafunkciame kvartale veikia prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“, taip pat yra įsikūrę didžiausio pasaulyje greitojo maisto restoranų tinklo „McDonald‘s“ restoranas ir vokiečių mažų kainų parduotuvių tinklo „Lidl“ parduotuvė.

Pasak „Decathlon“ parduotuvės vadovės Ievos Rapalienės, duris Kaune atverianti „Decathlon“ parduotuvė išlaiko savo pagrindinę koncepciją po vienu prekybos centro stogu sutelkti sporto prekes ir reikmenis, skirtus daugiau kaip 80 sporto šakų, ir specialiai įrengtose sporto salelėse leisti pirkėjams patiems išbandyti bet kurį čia parduodamą produktą ar sporto inventorių, atrasti ir išmėginti naujas sporto šakas bei aktyvias pramogas.

Turime ambicingų planų šioje bene perspektyviausioje plėtrai Kauno vietovėje išvystyti gera viešąja infrastruktūra išsiskiriantį daugiafunkcį rajoną.

„Leisdami išmėginti visus mūsų parduodamus produktus, propaguojame aktyvų gyvenimo būdą, sudarome mūsų lankytojams galimybę jį pasimatuoti ir pasitikrinti, kokia sporto šaka ar aktyvus laisvalaikis jiems geriausiai tiktų. Tikime, kad taip auginame sporto entuziastų bendruomenę“, – sakė I. Rapalienė.

Pasak jos, parduotuvių tinklo „Decathlon“ misija – kiekviename savo veiklos etape mažinti anglies dioksido poveikį aplinkai, todėl ir naujoji parduotuvė naudos iš atsinaujinančių išteklių gaminamą energiją, o atsakingą ir tvarų vartojimą skatins vykdydama „2nd life“ ir „Buy back“ projektus, kurie siūlo patiems arba su „Decathlon“ profesionalų pagalba atnaujinti ar taisyti sporto prekes ir reikmenis bei taip pratęsti jų naudojimą.

„Litvaldos“ nuotr.

Duris atveriančios naujosios „Decathlon“ parduotuvės plotas siekia 3600 kv. m. Greta jos įrengta 145 vietų automobilių stovėjimo aikštelė. „Litvaldos“ įmonių grupei priklausanti AB „Baltic Shopping Centers“ į šį projektą investavo daugiau kaip 6 mln. Eur. Parduotuvės statybos darbus atliko bendrovė UAB „Statmax“.

„Turime ambicingų planų šioje bene perspektyviausioje plėtrai Kauno vietovėje išvystyti gera viešąja infrastruktūra išsiskiriantį daugiafunkcį rajoną, kuriame būtų sutelkti visame pasaulyje gerai žinomi ir pirkėjų mėgstami tarptautiniai prekių ženklai, rastųsi prekybinės, administracinės ir gyvenamosios paskirties pastatų kompleksai įvairiems miesto gyventojų ir jo svečių poreikiams, todėl džiaugiamės, kad būtent čia atidaroma pirmoji Kaune „Decathlon“ parduotuvė, virsianti aktyvių, šiuolaikiškų žmonių traukos centru. Kitas šio sklypo plėtros etapas jau planuojamas ir vyksta derybos su galimais partneriais, kas, kada ir kokiomis sąlygomis čia įsikurs“, – sako „Litvaldos“ įmonių grupės atstovė Ieva Goštautaitė-Gedutė.

Dvidešimt bendrovių sudarančios „Litvaldos“ grupės kontrolinis akcijų paketas priklauso Augustinui Rakauskui. Bendrovei priklausantį turtą administruoja komercinio nekilnojamojo turto plėtros ir valdymo bendrovė „Baltic RED“.

GALERIJA

  • „Litvaldos“ įmonių grupė baigia dar vieną plėtros etapą: šalia „Megos“ – „Decathlon“ parduotuvė
  • „Litvaldos“ įmonių grupė baigia dar vieną plėtros etapą: šalia „Megos“ – „Decathlon“ parduotuvė
  • „Litvaldos“ įmonių grupė baigia dar vieną plėtros etapą: šalia „Megos“ – „Decathlon“ parduotuvė
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Visiems

Kaip gerai visi čia nusiteikę laukia švenčių :) .Na jeigu patys negalim, tai gal ir nepavydim...

To čia

Suka biznį kur tik nori. Tau koks skirtumas šunsnuki. Patriotas dar vienas mulkis

To "čia"

Ko čia niurzgi????
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS