Tarp medžių šakų – medžiagų gabalai | Diena.lt

TARP MEDŽIŲ ŠAKŲ – MEDŽIAGŲ GABALAI

Ant dviejų Ąžuolų giraitės medžių jau porą savaičių kabo dideli medžiagų gabalai. Aplinkinių daugiabučių namų gyventojai stebisi, kodėl niekas jų nepasigedo ir nepasiima.

Šalia Ažuolų giraitės gyvenantis Zigmas pasakojo, kad apie 12 metrų ilgio ir pusantro metro pločio medžiagos gabalas ant medžio, augančio prie vaikų lopšelio-darželio "Klevelis", pakibo prieš dvi savaites. Toks pats pastebėtas ir kitame plačiašakyje netoli įstaigos.

"Tada pūtė smarkus vėjas. Matyt, atnešė tas medžiagas, o šios pakibo medžiuose. Po nakties pastebėjome. Matyti, kad medžiaga stipri. Ji balta, be jokių užrašų", – tvirtino vyras.

Klaipėdietis svarstė, kad gal šeimininkai ieško dingusių medžiagų ir nežino, kur šios yra.

"Juk geras daiktas. Gal kažkam tikrai reikalingas. Nukabinti tikrai įmanoma", – teigė vyras.

Pasak kitų gyventojų, panašu, kad medyje kabo statybinis polietileninis tinklas, kuriuo uždengiamos statybinės atliekos, remontuojamos konstrukcijos.

"Abejoju, kad vėjas būtų nuo žemės pakėlęs tinklą. Pastarasis gana sunkus. Gal nuo kokio nors stogo nupūtė. Netoli vienas daugiabutis namas buvo renovuojamas", – svarstė kitas gyventojas.

Klaipėdiečiai pasakojo, kad vienas polietileniniais maišeliais apkibęs medis yra Jūros gatvės daugiabučių namų kiemuose.

"Dabar, kai medis su lapais, jų taip nematyti. Žiemą visos šakos jais buvo apkibusios. Kai vėjas pučia, tai dar ir šnara. Einant tamsoje, tikrai šiurpu", – tvirtino klaipėdietis.

Klaipėdos savivaldybė operatyviai sureagavo į pranešimą dėl ant medžio šakos jau kurį laiką kabančio medžiagos gabalo Taikos prospekte.

"Be abejonės, taip nepaliksime. Pasirūpinsime, kad būtų nukabinta. Čia ne šiaip koks maišelis", – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė.

Veikiausiai, norint nukabinti medžiagą nuo medžio šakos, prireiks automobilinio bokštelio.

GALERIJA

  • Tarp medžių šakų – medžiagų gabalai
  • Tarp medžių šakų – medžiagų gabalai
Vytauto Petriko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Stasys

Ot sensacija ,kabl medziagos gabalai !Juk ne bomba kabo ,uzlipkit jaunesni ir nukabinkit ,dar rasineja ziopliai,vis pramoga ,ar ne ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS