Vėl sugrįš vasariški orai | Diena.lt

VĖL SUGRĮŠ VASARIŠKI ORAI

Kitą savaitę į uostamiestį vėl sugrįš vasariški orai, kurie laikysis iki pat savaitgalio. Sinoptikai prognozuoja, kad lietingų dienų su perkūnija per visą savaitę gali būti tik kelios.

Šeštadienis nusimato giedras ir šiltas. Visą dieną vyraus silpnas vakarinių krypčių vėjas, kuris sieks 2–7 m/s. Temperatūra laikysis apie 20–22 laipsnius šilumos. Lietus šią dieną neprognozuojamas.

Sekmadienis bus dar šiltesnis, lietaus taip pat nenumatoma. Naktį vyraus silpnas pietryčių, dieną – pietvakarių vėjas. Oro temperatūra bus dar šiltesnė negu išvakarėse – naktį laikysis apie 14–16, o dieną šils iki 20–24 laipsnių šilumos.

Pirmadienį orai bus panašūs – jokio lietaus, pūs ramus vėjas. Naktį šils iki 15–17 laipsnių, dieną – iki 22–25 laipsnių šilumos.

Per Žolinę, antradienį, nusimato karščiausia šios savaitės diena. Naktis bus be lietaus, o dieną sustiprės pietvakarių vėjas, sulauksime trumpo lietaus su perkūnija. Naktį temperatūra laikysis apie 16–18, dieną šils net iki 30 laipsnių šilumos.

Trečiadienio naktį vyraus nepastovios krypties vėjas, visą dieną šiaurės vakarų vėjas pūs silpnai – iki 3–8 m/s. Naktį arba pirmoje dienos pusėje taip pat prognozuojami trumpi lietūs su perkūnija. Dienos metu tikėtina, kad nelis. Naktis bus itin šilta – iki 20 laipsnių šilumos, o dieną šils iki 24–26 laipsnių.

Ketvirtadienį, kaip ir beveik visą savaitę, vyraus nestiprūs vėjai. Džiugins vasariška temperatūra – prognozuojama, kad dieną vėl sulauksime 23–25 laipsnių šilumos.

Penktadienio naktis numatoma be lietaus, o dieną galbūt trumpai palis. Temperatūra naktį rodys apie 15–17 laipsnių, dieną – 22–24 laipsnius šilumos. Vyraus šiaurės, vakarų vėjas, kuris sieks 8–13 m/s.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Xxx

Aš nesuprantu kaip žmonės deginasi saulėje,gydytojai ne vieną kartą parspėjo,kad degintis negalima.Gelių lapai ,balkone iš pietų pusės parudavo, sudžiūvo,atrodo kad deginti buvo.O žmonės kaitinasi ir nepagalvoja apie savo sveikatą.

Susikiskit

savo tuos vasariškus orus...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS