Savaitgalį – smurto proveržis pajūryje | Diena.lt

SAVAITGALĮ – SMURTO PROVERŽIS PAJŪRYJE

Du sumušti klaipėdiečiai savaitgalį pateko į ligoninę, dar vienas žmogus sužalojimų patyrė kažkur Kretingos rajone. Pareigūnai dar aiškinasi šių įvykių aplinkybes, esama įtarimų, kad nukentėjusieji patyrė smurtą.

Policininkai yra pastebėję, kad kartais panašūs nusikaltimai ar nelaimės įvyksta beveik tuo pačiu metu netoliese, bet nėra kaip nors susiję. Gali būti, kad būtent taip atsitiko šeštadienį vakare 57-erių vyrui ir 60-metei moteriai.

21 val. pagalbos telefonu buvo pranešta, kad Klaipėdoje esančioje Birutės gatvėje prie daugiabučio namo laiptinės guli vyras, jam reikia medikų pagalbos. Į nurodytą vietą atskubėjo ir greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažas, ir policininkai.

Pradžioje atrodė, kad neblaivus vyras griūdamas pats užsigavo galvą. Tačiau policijos pranešime kalbama, kad šį žmogų galėjo sužaloti jo moteris.

56-erių įtariamoji buvo nugabenta į policijos komisariatą ir uždaryta į areštinę. Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nesunkaus artimo giminaičio ar šeimos nario sužalojimo.

Kitas panašus atvejis atsitiko tą patį vakarą Rumpiškės gatvėje. 21.45 val. pareigūnams buvo pranešta, kad prie daugiabučio namo laiptinės guli sužeista moteris.

Atskubėjusiems medikams ji paaiškino, kad lipančiai laiptais jai kažkas smogė ir ji nugriuvo. Kas tai galėjo padaryti, nukentėjusioji nežino. Ši moteris taip pat buvo nuvežta į ligoninę.

Tą savaitgalio dieną budėjusios uostamiesčio ligoninės priimamajame truputį po 22 val. apie savo skaudulius pasakojo dar vienas vyras. Jis buvo atgabentas iš Kretingos rajono.

Pareigūnų žiniomis, jį į gydymo įstaigą atvežė kažkoks žmogus, kurio pagalbos paprašė nukentėjusysis. Kur, kada ir kaip 68-erių vyras patyrė sužalojimų, policininkai dar neišsiaiškino.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS