R. Paksas: ministrai paskubėjo išreikšti nuomonę | Diena.lt

R. PAKSAS: MINISTRAI PASKUBĖJO IŠREIKŠTI NUOMONĘ

Partijos „Tvarka ir teisingumas“ deleguojamų viceministrų sąrašas bus sudarytas po partijos prezidiumo posėdžio, teigia partijos pirmininkas, europarlamentaras Rolandas Paksas.

Valdančiosios koalicijos politinės tarybos posėdyje pirmadienį buvo nutarta, kad dėl viceministrų turi būti bendras sutarimas tarp ministrų, ministro pirmininko ir partijos, kuri deleguoja viceministrus, sakė R.Paksas. Partija aptarti kandidatūras kviečia išplėstinį prezidiumo posėdį ketvirtadienį.

Partijai pagal koalicinę sutartį priklauso šešios viceministrų pozicijos. „Tvarkos ir teisingumo“ partijos atstovai vadovauja Vidaus reikalų bei Aplinkos ministerijoms.

Aplinkos ministras Kęstutis Trečiokas pirmadienį sakė, jog neskirs partijos kolegos Almanto Petkaus viceministru, nes nenori prieštarauti premjerui. Visgi jis teigė Specialiųjų tyrimų tarybos pažymos apie viceministrus nematęs. Vidaus reikalų ministras Alfonsas Dailis Barakauskas taip pat pažymėjo, kad į naujai formuojamą savo komandą nebekvies „tvarkiečio“ Algimanto Juocevičiaus.

Tuo tarpu R.Paksas galvoja, kad ministrai paskubėjo išreikšti nuomonę. „Manau, tai buvo išankstinis ministrų pasakymas. Klausimas yra rimtas, ir ketvirtadienį mes spręsime, ar teikti tuos pačius kandidatus į viceministrus, ar kitus. Galutinio sprendimo tikrai dar nėra“, - sakė R.Paksas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Rolandas Paksas ismintingas vyras, tokiu visada bijo piktada

Rolandas Paksas dazniausiai priima apgalvotus teisingus savarankiskus sprendimus. Nepasiduoda masinems politiku nuomonems. Tik gaila, kad zmogus, kuris dirba liaudies naudai yra nustumiamas i sali savo aplinkos zmoniu . turiu mintyje politikus, seimo narius ir kt valdanciuosius. Isskirtine asmenybe. Pagarba Rolandui Paksui. Gaila, gaila, kad liaudis pasiduoda intrigoms... ka darysi

Paksiui

Savo pastabas gali susikišti sau į tą vietą kur nesusieina, ir dar nepamiršk galvą apsivynioti tualetiniu popieriumi.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS