Šeimos kortelės kelią skinasi ir Seime | Diena.lt

ŠEIMOS KORTELĖS KELIĄ SKINASI IR SEIME

  • 0

Seimo Socialinių reikalų ir darbo komiteto (SRDK) nariai vienbalsiai pritarė, kad gausios ir neįgalius vaikus auginančios šeimos būtų aprūpintos visoje Lietuvoje galiosiančiomis nuolaidų bei lengvatų kortelėmis.

Jei bus gautas daugumos parlamentarų pritarimas, nuolaidų kortelėmis bus galima naudotis nuo kitų metų vidurio, rašo „Lietuvos žinios“.

Pasak vienos šio projekto iniciatorių Seimo Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos frakcijos seniūnės Ritos Tamašunienės, svarstoma, kad gausioms šeimoms galėtų būti dalijamos lustinės kortelės, taip pat į jų mobiliuosius telefonus galėtų būti įvedama kortelių analogija – mobiliosios programos.

„Mūsų siekis, kad įmonės, veikiančios visos šalies teritorijoje, nuolaidas teiktų visoms gausioms bei neįgalius vaikus auginančioms Lietuvos šeimoms, o vietinės reikšmės įmonės teiktų nuolaidas tik tų savivaldybių, kuriose jos veikia, gyventojams“, – sakė Seimo narė.

Kiekviena kortelių turėtojams nuolaidas teiksianti įmonė būtų žymima valstybės iniciatyva pagamintu ženklu, bylojančiu, kad tai yra socialiai atsakinga įmonė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS