Mirtini pietūs pas marčią – nelaimingas įvykis ar suplanuota žmogžudystė? | Diena.lt

MIRTINI PIETŪS PAS MARČIĄ – NELAIMINGAS ĮVYKIS AR SUPLANUOTA ŽMOGŽUDYSTĖ?

  • 8

Mirtini pietūs pas marčią. Tokia mįslinga byla teko Australijos policijai. Trys žmonės, tarp jų ir uošviai, mirė. Ketvirta auka – ligoninėje kritinės būklės, pasakojama LNK reportaže.

Australų policija tiria, kaip trys žmonės mirė, o ketvirto gyvybė pakibo ant plauko, kai per kviestinius pietus buvo pavaišinti grybais. Daugiausiai klausimų kėlė tai, kad marti pati ruošė maistą savo namuose ir vienintelė liko sveikut sveikutėlė.

„Tyrimas gali ir užtrukti. Neturiu krištolinio būrimo rutulio – negaliu nurodyti datų, kada tai įvyks. Reikia atlikti įvairius tyrimus. Taip pat ir toksikologinius, o jie gali užtrukti ilgokai. Svarbu, kad viskas būtų atlikta tinkamai. Tirsime visas versijas. Tai gal būti tiesiog ir nelaimingas atsitikimas. Bet, žinote, kai į svečius atvyksta keturi žmonės ir trys iš jų miršta, o vienas dar – kritinės būklės, reikia nuodugniai ištirti“, – komentavo Viktorijos policijos inspektorius Deanas Thomas. 

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Policija marčią kol kas paleido nepateikusi kaltinimų, bet ji tebėra įtariama. Ji atsisakė paaiškinti, kokiais grybais vaišino ir iš kur jie.

70-mečiai uošviai mirė ligoninėje. Dar viena auka – 66-erių anytos sesuo. Pastarosios vyras, beje, pastorius, baptistų šventikas, yra kritinės būklės. Jam teks persodinti kepenis. Parapijiečiai sukrėsti.

„Labai išgyvename dėl to, kas įvyko, bet Dievas suteiks vilties ir paguodos“, – sakė parapijietė Joyce Fleming.

„Jie buvo tokie mieli žmonės. Nemanau, kad šiame mieste atsirastų bent vienas žmogus, kuris nesielvartauja dėl to, kas įvyko“, – apgailestaudamas kalbėjo vietos gyventojas Leighas Spaullas.

Policija aiškina, kad tik po toksikologinių tyrimų paaiškės, ar tai buvo nuodingi grybai. Teigiama, kad simptomai panašūs, kaip apsinuodijus žalsvąja musmire.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Nepažysti grybų-

neik miškan.

Feminizmas

Gerai, kad mano marti negamina valgyti namie, sako, kad nešiuolaikiška, kad pavargus.

akla temidė

Teismas , vyruką kaltina grybais nunuodijus uošvienę , tas , aiškina , kad mirties priežastis - uošvės sklerozė ... kaip tai ? - klausia teisėjas ... matote , jinai man tyčia pietums išvirė sriubą su nuodingais grybais , užsimiršo ir pati suvalgė ! vyruką išteisino.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS