Vilniuje netoli Gariūnų – dvi avarijos: vairuotojai strigo spūstyse | Diena.lt

VILNIUJE NETOLI GARIŪNŲ – DVI AVARIJOS: VAIRUOTOJAI STRIGO SPŪSTYSE

  • 2

Vilniuje, netoli Gariūnų, trečiadienį fiksuotos dvi avarijos, vienoje iš jų – penki susidūrę automobiliai.

Kaip BNS informavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Loreta Kairienė, apie 13.46 val. gautas pranešimas, jog sostinės, Oslo gatvėje, važiuojant Lazdynų kryptimi susidūrė penki automobiliai. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo.

„Kelias sunkiai pravažiuojamas, susidarė spūstis, pranešė eismo dalyvis“, – sakė policijos atstovė.

Anot jos, dar vienas incidentas fiksuotas apie 14.23 val. Gariūnų gatvėje. Pasak policijos gauto pranešimo, netoli Gariūnų kalno susidūrė du automobiliai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

visai nesenei pagalvojau apie azija ir ju motocininkus

ajei lietuvoj sitaip tai su lietuvisku menta - lit - etu visus miskus tektu iskirst kad pakelese kriziukus pastatyt... iki privalomo auto draudimo ivedimo mes vazinejom atsargiai, su baime ir pagarba vieni kitiems ... sutikit kad privalomas draudimas nebuvo jau toks geriu geris ar panaceja nuo durnumo, zioplumo ir noro aferistams uzsidirbt ...iseitis yra, bet pirstu i kaimynus nerodisiu nes gi lietuviai patys patys gudriausi ismntingiausi sustraiusi ir patis tie is kuriu reikia imt pavizdi visur ir visada patys pirmi...nu ir as nieko pries : norit - bukit...norit - dauzykites kiek sveikatos turit......

senis

pažiūri pas azijatus milijonai motociklininku be šalmu mašinu aibė visi pipsi važiuoja ir tu avariju nėra ,lietuvoje matomai pridurkai sėdi už vairo o akys telefone ir ant kiekvieno kampo avarija.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS