Dizaineris A. Pogrebnojus pristatė alternatyvią Lietuvos olimpiečių aprangą | Diena.lt

DIZAINERIS A. POGREBNOJUS PRISTATĖ ALTERNATYVIĄ LIETUVOS OLIMPIEČIŲ APRANGĄ

  • 14

Dizaineris Aleksandras Pogrebnojus įvykdė duotą pažadą – išdėjęs į šuns dienas bendrovės „Audimas“ kurtą olimpiečių aprangą, jis prisižadėjo sukurti alternatyvią kolekciją mūsų sportininkams.

Taip ir padarė, o dabar siūlo visiems įvertinti mini kolekciją „Aš ir Tu – vieno kraujo“. Ją sudaro vyriškas ir moteriškas modeliai: polo marškinėliai su šortais ir suknelė. Sukurtas ansamblis puikiai tiktų mūsų sportininkams pasipuošti olimpinių žaidynių atidarymo šventėje ar kitomis progomis.

„Ši kolekcija – tai idėjų koncentratas, iš kurio kuriant visą kolekciją išsivystytų ir kiti modeliai, spalvos, raštai (kol kas – tai tik 3 savaičių darbo rezultatas). Pirmas šalies sportininkų įspūdis visada svarbiausias ir lemiamas, nes juos pamato viso pasaulio akys – arba įsimena, arba jie paskęsta margame Rio de Žaneiro sporto ir mados karnavale“, – tokiomis mintimis tautiečių įvertinimui A. Pogrebnojus išleidžia naują kolekciją. 

Kolekcijoje jaučiama vieno iš nuostabiausių Lietuvos dailininkų Kazio Varnelio tapybos įtaka, o spalvų gama, žinoma, Vyčio vėliavos. Raštą ir jos grafiką papildo Gediminaičių stulpai. Pagrindinė kolekcijos idėja ir jos šūkis – mūsų sportininkų olimpiečių ir visų Lietuvos žmonių vienybė, nes tik tada laimėsime aukso medalius, ir tik visi kartu, aukštai iškėlus šią nuostabią Vyčio vėliavą, galime kurti geresnę Lietuvą.

A. Pogrebnojaus kolekciją fotosesijoje pristato lengvaatletė Airinė Palšytė ir modelis Jonas Stankevičius. Grimą modeliams kūrė Monika Račiūnaitė, šukuosenas – Karina Zelkevičiūtė-Tkačenko.

Riboto kiekio kolekcijos modelius nuo birželio 25 d. bus galima įsigyti SIL sporto ir laisvalaikio prekių parduotuvėse Kaune: Laisvės al. 99 ir Putvinskio g. 50A bei elektroninėje parduotuvėje www.sil.lt.

GALERIJA

  • Dizaineris A. Pogrebnojus pristatė alternatyvią Lietuvos olimpiečių aprangą
  • Dizaineris A. Pogrebnojus pristatė alternatyvią Lietuvos olimpiečių aprangą
  • Dizaineris A. Pogrebnojus pristatė alternatyvią Lietuvos olimpiečių aprangą
  • Dizaineris A. Pogrebnojus pristatė alternatyvią Lietuvos olimpiečių aprangą
P. Gasiūno nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

tomas

O, Viešpatie, - argi tai stilisto ,,kūryba"? Maša ir Ivanuška-duračiok.

rusiškai ar lietuviškai????

rusiškas skonis prasiveržia, nors tu ką....

artedange

Oh tu varge ! Na kažkas tai siaubingo ? Ypač vyriški šortai, vienu žodžiu pogrebnojaus stilius, tačiau sportininkams visai netinkamas, tikrai, kažkoks margumynas, akį rėžianti beskonybė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS