Kokio modelio batai labiausiai tinka žiemai? | Diena.lt

KOKIO MODELIO BATAI LABIAUSIAI TINKA ŽIEMAI?

  • 3

Jeigu dar neradote tinkamiausių ir labiausiai patinkančių batų šaltajam sezonui, dabar yra pats geriausias laikas apie tai pagalvoti: internetinėse parduotuvėse karaliauja tiek išpardavimų pasiūlymai, tiek įvairios avalynės naujovės, kurios sužavės kiekvieną moterį arba vyrą.

Kartais išsirinkti stilingus batus žiemos sezonui tampa tikru iššūkiu, todėl šis gidas padės tiek moterims, tiek vyrams apsispręsti dėl tinkamiausio pirkinio remiantis pagrindinėmis šio sezono tendencijomis ir naujovėmis.

Taigi, kokius batus reikėtų rinktis šiai žiemai, kad visada atrodytumėte stilingai ir jaustumėtės patogiai?

Kokio modelio batai labiausiai tinka žiemai?

Šiuo metu kolekcijose dažniausiai pastebimi dviejų tipų batai. Žinoma, kalbama apie kerzus ir sniego batus. Abu batų modelius galima pritaikyti prie temperatūros dėl jų funkcionalumo ir taip pasiruošti net ir šalčiausiai dienai. Kaip taisyklė, moterų batų stiliai keičiasi dažniau, tačiau kerzai moterims ir toliau išlieka vienu iš madingiausių pasirinkimų. Moteriškus kerzus galima pritaikyti prie žemos temperatūros, jeigu turite bent kelias poras šiltesnių kojinių. Dar geriau, jeigu tai yra ilgesnės kojinės, kurių įspūdingi raštai ir ryškios spalvos matysis virš pačių kerzų. Taip galėsite sukurti unikalius derinius, kurie padės išsiskirti iš minios.

Jeigu ieškote tokių batų, kurie padėtų pasiruošti įvairioms žiemos pramogoms (slidinėjimui, pasivaikščiojimui po kalnus ir kitoms), tai nepamirškite savo kolekcijos papildyti sniego batais!

Šiuo metu internetinių parduotuvių kolekcijose galima rasti daugybę aukštos kokybės sniego batų, kurie užtikrins šilumą ne vieną sezoną.

Gamintojų nuotr.

Kokios spalvos žieminius batus rinktis?

Jei jau išsirinkote tokį batų tipą, kuris labiausiai patinka, reikėtų peržvelgti populiariausius šio sezono atspalvius. Šią žiemą į kolekcijas sugrįžta tiek jau visų mėgstami neutralūs variantai, tiek ryškesnės spalvos.

Žinoma, klasikinės spalvos (juoda, ruda) niekada neišeina iš mados, todėl tokios spalvos kerzai moterims arba žieminiai batai visada atrodys gerai. Šiuos batus taip pat lengvai priderinsite prie bet kokios aprangos, nes tai yra gana saugus avalynės pasirinkimas. Tikrai nestebina, kad tamsūs batai ir toliau išlieka perkamiausiais šį sezoną!

Vis dėlto, kiekvienais metais mados tendencijose išsiskiria dar keli atspalviai, kurie yra verti Jūsų dėmesio! Šią žiemą internetinėse parduotuvėse pastebimi tamsiai raudoni variantai ir batai su įvairiais raštais. Jei ieškote pakankamai neutralių žieminių batų, tai galbūt Jūsų spintoje trūksta vyšninio atspalvio kerzų? Jie puikiai tiks tiek prie džinsų, tiek prie lengvesnio audinio kelnių, todėl kiekvieną dieną atrodysite puikiai.

Šią žiemą Jums labiau tiktų kerzai moterims ir vyrams ar sniego batai? Išsirinkite tokius batus, kurie ne tik tiks Jūsų mėgstamoms žiemos pramogoms, bet ir puikiai atrodys prie turimų šaltojo sezono drabužių!

Šiuo metu internetinėse parduotuvėse tikrai rasite puikių pasiūlymų, todėl paskubėkite, kol jie dar nėra išpirkti ir peržvelkite žieminių batų kolekcijas!

GALERIJA

  • Kokio modelio batai labiausiai tinka žiemai?
Gamintojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

reikia turėti žiemai kelias batų poras ir keisti priklausomai nuo oro sąlygų.Pasilikti perniai metų ,jei dar geri ir užpraitų metų batus

WC

Ir arkliui aisku,kad silti. Ir apie tai reikia rasyti? Vargselis....

yja

tik tokius su kuriais būtų patogu ir šilta

SUSIJUSIOS NAUJIENOS