Stilinga, jauki ir šilta rudens rūbų kapsulė | Diena.lt

STILINGA, JAUKI IR ŠILTA RUDENS RŪBŲ KAPSULĖ

  • 0

Ruošiant drabužinę rudens ir žiemos sezonui, sumaišties jausmą kelia naujos aplinkybės, diktuojančios neįprastą gyvenimo ritmą. Sumažėjęs renginių skaičius, ribotas socialinis gyvenimas bei nemaža tikimybė vėl dirbti iš namų – svarūs argumentai neskubėti įsigyti madingiausių sezono naujienų. Dėl šių aplinkybių dar aktualesnis nei ankščiau tampa rūbų kapsulės idėja pagrįstas rudens garderobo formavimas. Balti marškiniai, jaukus golfas aukštu kaklu, subtilaus dizaino kelnės ar sijonas bei keletas kitų universalių rūbų tarnaus ne vieną sezoną ir puikiai atrodys tiek darbiniuose, tiek laisvalaikio aprangos deriniuose.

Rūbų kapsulės idėja atliepia šiuolaikinės moters poreikį puikiai atrodyti per ilgai neužtrunkant prie veidrodžio. Nedidelis kiekis kruopščiai atrinktų, tarpusavyje derančių drabužių suteikia laisvę per kelias minutes susidėlioti stilingą aprangos derinį tiek darbingai dienai, tiek smagiam vakarui. Papildomi tokio garderobo privalumai yra tai, kad dėmesingai atsirenkant aukštos kokybės, mados įgeidžiams nepavaldžius drabužius tausojate savo laiką, valdote išlaidas ir prisiimate atsakomybę už taršos mažinimą.

Nėra ir nelabai gali būti tikslaus sąrašo, kokia apranga ar aksesuarai turi patekti į jūsų rudens rūbų kapsulę – šis garderobo formavimo principas pasiteisins tik tuo atveju, jei atitiks jūsų poreikius ir lūkesčius aprangai. Kaip tik todėl verta pradėti nuo savo drabužinės – čia rasite savo kapsulės pagrindą, kurį, tikėtina, tereiks papildyti keletu elementų. Pavyzdžiui, iš penkių kelnių/sijonų bei dešimties marškinių/palaidinių/marškinėlių/megztukų išeina net penkios dešimtys skirtingų derinių. Svarbu, kad kiekvienas į kapsulę „priimtas“ drabužis puikiai tiktų jūsų kūno proporcijoms, būtų pasiūtas iš malonios medžiagos, o savo koloritu bei stiliumi derėtų su kitais kapsulės drabužiais. Kapsulė anaiptol nereiškia nuosprendžio rengtis nuobodžiai ir pilkai. Rudens sezonui puikiai tinka šilti rusvi tonai, kuriuos pagyvintų gili samanų žaluma, garstyčių atspalvio gaivūs tonai.

Kuriant rudens spintos kapsulę tenka pagalvoti ne tik apie aprangos stilių, bet ir vėstančių orų primetamas sąlygas. Darganotomis dienomis stilingai atrodyti ir nesušalti padės rūbų sluoksniavimas bei drabužiai su vilna. Gyvenant mūsų klimato juostoje, verta turėti bent vieną storą, minkštą megztinį – jis nepakeičiamas, kai darganotomis dienomis norisi įsisupti į šiltą jaukų kokoną. Kai reikia lengvesnės ar oficialesnio stiliaus aprangos, rinkitės plonas palaidines su vilna. Universalumu išsiskiria klasikinis golfas su vilna. Su vienu patogiu, šiltu ir praktišku drabužiu sukursite nepriekaištingo stiliaus derinių tiek laisvalaikiui, tiek verslo susitikimams. Beje, niekada nenuvilianti juoda suknelė taip pat gali būti pasiūta iš medžiagos su vilna. Marškinėliai, palaidinės ar suknelė su vilna puikiai tinka ir sluoksniavimui, tik svarbu jų nenešioti su drabužiais iš sintetinės medžiagos, nes tuomet vietoj malonios šilumos sukursite tobulas sąlygas prakaitavimui ir peršilimui.

Gerai apgalvotoje kapsulėje turėtų būti ne tik universalių bei bazinių, bet ir puošnių drabužių. Deja, progų pasipuošti šiais metais, tikrai bus mažiau nei pernai, todėl gali pakakti niekada nenuviliančios „budinčios“ suknelės bei keleto puošnesnių aksesuarų. Savo ruožtu, klasikinio kirpimo kelnės, sijonai, balti marškiniai ar juodas golfas bei kiti baziniai drabužiai puikiai tinka ne tik darbinei aplinkai – parinkus keletą ryškesnių akcentų jie tiks ir pasipuošti.

Dėliojantis savo rudens spintos kapsulę bei sprendžiant, ką jau turite, o kokių drabužių dar trūksta, nepamirškite į pirkinių sąrašą įtraukti ir svarbiausio šio sezono aksesuaro – medžiaginės kaukės. Beje, jų pasirinkimas dabar toks platus, kad galite derinti su savo aprangos koloritu bei stiliumi.

Paruošus savo drabužinę naujam sezonui ir įvertinus kokių detalių dar trūksta savo rudens aprangos kapsulei, užsukite į šią internetinę parduotuvę, kur rasite subtilaus dizaino drabužių, pasiūtų iš aukštos kokybės medžiagų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS