Už plastikos chirurgo ištekėjusi lietuvė: vyras neleidžia gražintis injekcijomis | Diena.lt

UŽ PLASTIKOS CHIRURGO IŠTEKĖJUSI LIETUVĖ: VYRAS NELEIDŽIA GRAŽINTIS INJEKCIJOMIS

  • 10

Prieš 5 metus 31-erių lietuvė Svajūnė Gence , atvykusi į tango festivalį Stambule, net neįsivaizdavo, kad po kelerių metų ji žinos, kaip virti tikrą turkišką arbatą, mokysis šią kalbą, o svarbiausia – sutikusi savo gyvenimo meilę – vieną garsiausių Turkijos plastikos chirurgų Hakaną Gence – dėl jo čia ir įsikurs.

Namais jai tapo šalis, kurios ji visuomet nemėgo.

Išskirtinę savo gyvenimo istoriją Svajūnė šį pirmadienio vakarą, 20 val., papasakos LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo.. Iki...“.

Nuolat vieną po kitos gyvenamas šalis keitusi laidos pašnekovė prieš kelerius metus galiausiai apsistojo ties viena – Turkija. Šalyje, apie kurią ji turėjo daugybę neigiamų stereotipų.

Tad nieko keisto, kad iš pradžių Svajūnės artimieji patyrė šoką ir net bandė perkalbėti nuo santykių su turku – juk dažnai girdime istorijas, kai musulmonai uždaro moteris namuose, nepagarbiai elgiasi ar net atima vaikus. Tačiau Hakanas pasirodė esantis visai kitoks.

„Mano šeima yra labai moderni, mes nesame religingi. Tėvai apsidžiaugė susipažinę su Svajūne, jie iš manęs tikrai nelaukė vietinės musulmonės. Mums svarbiausia žmoniškumas“, –  tiesiai iš Stambulo pasakos H. Gence.

Itin pasaulietiškų pažiūrų Hakanas taip pat nenorėjo matyti savo mylimosios namų šeimininkės vaidmenyje, juolab Svajūnė – visai ne iš tokių moterų. Atvykusi gyventi į Stambulą, ji išmoko jau septintąją – turkų – kalbą, ir ėmė dirbti  drauge su vyru.

Aš atsimenu, kai man buvo 24 metai, ir aš lankiausi pas vieną dermatologą, kuris irgi atlikinėjo įvairias grožio injekcijas ir procedūras. Jis bandė mane primygtinai įkalbėti, kad man jau reikėtų leistis botoksą.

Stambulas šiuo metu tampa pasaulinės plastikos chirurgijos centru. Todėl Svajūnė sumanė klientų viešnagę Hakano klinikoje paversti dar malonesne patirtimi – įkūrė „Grožio keliones“, kuriose ne tik suderina visą kelionę į Stambulą, operaciją, bet ir supažindina su žavingu miestu. Pasak jos, šiais laikais grožio tendencijos visur yra panašios – moterys nori didesnių krūtų, tiesesnės nosies, storesnių lūpų ar botokso injekcijų. Ne išimtis ir pas juos atvykstančių lietuvių norai.

„Žmonės įsivaizduoja, kad jeigu esi plastikos chirurgo žmona, turėtum būti didžiakrūtė, didžialūpė blondinė, nužengusi nuo podiumo. Bet taip nėra, nes plastikos chirurgai yra taip pat gydytojai, jie yra išsilavinę žmonės, kuriems moters protas patinka labiau nei išvaizda“, – kalbės Svajūnė Gence.

Ant operacinio stalo Svajūnė sako dar nėra gulusi, tačiau yra prašiusi Hakano grožio injekcijos. Visgi vyras ją atkalbėjo.

„Labai įdomu, kai kalbi apie tokias procedūras su plastikos chirurgu, kuris yra tau artimas žmogus, kuriuo gali visiškai pasitikėti, kuris tau pasako visą tiesą, kaip iš tikrųjų yra, nepainiojant ekonominių sumetimų. Aš atsimenu, kai man buvo 24 metai, ir aš lankiausi pas vieną dermatologą, kuris irgi atlikinėjo įvairias grožio injekcijas ir procedūras. Jis bandė mane primygtinai įkalbėti, kad man jau reikėtų leistis botoksą, kadangi „kuo anksčiau pradėsi, tuo bus geriau, tuo tavo oda bus tiesesnė ir ateityje neturėsi gilių raukšlių“. Bet dabar man yra 31-eri ir mano vyras sako, kad man to tikrai dar nereikia“, – prisipažįsta S. Gence.

GALERIJA

  • Už plastikos chirurgo ištekėjusi lietuvė: vyras neleidžia gražintis injekcijomis
  • Už plastikos chirurgo ištekėjusi lietuvė: vyras neleidžia gražintis injekcijomis
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

skaitytojas

kam tai įdomu , nesuprantu.

Chirurgas

Nes plastinės operacijos ir visos injekcijos tik geras biznis, dideli pinigai puikus verslas o po kelių metų tos su injekcijom ir plastinėm atrodys kaip kempinės... bet tom kaušėm nesuprast kurios tai darosi

Anonimas

vienas žodis : šlykštu . Prisitaikė , nužudė dvasią . Kam gyvent tokį gyvenimą .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS