V. Šaulytės patarimai Valentino dienai – kokį stilių rinktis jam ir jai? | Diena.lt

V. ŠAULYTĖS PATARIMAI VALENTINO DIENAI – KOKĮ STILIŲ RINKTIS JAM IR JAI?

  • 3

Ryškiai rožinė ar raudona spalva, išdailinti siluetai ir blizgučiai, lakuoti bateliai ar puošnūs aukštakulniai – tai dažniausi stiliaus atributai, kuriuos siejame su Valentino diena.

Tačiau šiemet stilistė Viktorija Šaulytė kviečia Valentino dieną pasitikti kitaip ir „išlipti“ iš rožinių meilės dienos standartų. „Kedai ar net kerzai Valentino dienai? Kodėl gi ne!” – teigia V. Šaulytė ir dalinasi skirtingais įvaizdžiais jam ir jai, kurie įkvėps naujiems stiliaus atradimams.

„Mados taisyklių laužymas – tai didžiausia pastarųjų metų mados taisyklė. Derinti nesuderinamus stilius tarpusavyje, rinktis „bjauriosios“ mados atributus, regis, tarpusavyje nederančias spalvas ar faktūras – tai tapo tikrų stileivų kasdienybe. Todėl šią Valentino dieną taip pat siūlau nepasiduoti klasikinės raudonos spalvos ar nudailintų įvaizdžių standartams. Maištaukite! Sportbačiai jau seniai tapo raudonojo kilimo verta avalyne, o grubūs auliniai – net ir klasikinės suknelės reikalaujančiu stiliaus motyvu. Valentino dieną daugiau blizgučių ir širdelių turi būti širdyje, o apranga tegu atspindi tai, kokie esate jūs“, – patarimais dalinasi stilistė.

Balta avalynė – šios žiemos topas

Kuriant meilės dienos stilių, V. Šaulytė siūlo į pagalbą pasitelkti vieną ryškiausių šios žiemos tendencijų – baltą avalynės spalvą. Būtent balti aulinukai, aukštakulniai ir, žinoma, sportiniai bateliai buvo itin madingi šiuo šaltuoju žiemos sezonu. Pasirinkus išskirtinius avalynės modelius aukšta platforma ar ryškiomis aplikacijomis, sportinio stiliaus bateliais galite drąsiai žygiuoti į pasimatymą.

„Regis, kad sportinio stiliaus avalynei tinkančių progų sąrašas kasmet tik dar labiau plečiasi, todėl romantiškas pasimatymas taip pat yra viena jų. Balti batai yra neutralūs, lengvai priderinami prie kitų spalvų bei aprangos detalių, todėl papildo bet kokį įvaizdį. O jeigu norite puošnesnio derinio – iš sportinio tipo avalynės kyšančios blizgios ir matinės kojinaitės suteiks papildomą akcentą. Tik jokiu būdu baltos avalynės nederinkite su tamsiomis pėdkelnėmis! Toks derinys neatrodys stilingai“, – teigia „Deichmann Shoelove“ atstovė.

Prie sportinės avalynės merginoms V. Šaulytė rekomenduoja derinti taip pat šviesių atspalvių kelnes ar sijonus. O norint suteikti deriniui daugiau puošnumo, viršutinę derinio dalį reikėtų rinktis oficialesnę – marškiniai ar puošni palaidinė taptų puikia sportinės avalynės atsvara.

„Suporuokite klasikines aptemptas ar plačias kelnes ir aukštos platformos sportinius batelius. Prie jų derinkite palaidinę su žvyneliais, „oversized“ megztinį ir minkštą megztą kepurę – štai jums ir Valentino dienos įvaizdis! Jeigu norite saugesnio varianto, prie kelnių derinkite smėlio spalvos marškinėlius. Būtent pastaroji spalva dominuoja madingiausiųjų viršūnėje“, – įvaizdžio patarimais dalinasi V. Šaulytė.

Kalbėdama apie vaikinų stilių, V. Šaulytė siūlo nepamiršti džinsinio audinio – tai viena ryškiausių tendencijų, dominavusių vyrų madoje pastaraisiais sezonais.

„Džinso medžiaga – nebūtinai tik kelnėms! Džinsiniai marškiniai ar švarkeliai – puikus stiliaus akcentas Valentino dienai. O iš sportinių batelių kyšančios kojinės su juostele – tai dar viena detalė, kuri neleis sudvejoti vaikino stiliumi“, – pabrėžia stilistė.

Į pasimatymą – kaip į karą

Romantika ir grubumas – iš pirmo žvilgsnio nesuderinami dalykai, tačiau stilistė siūlo pamiršti šią taisyklę ir Valentino dieną į savo įvaizdį įnešti daugiau grubių akcentų.

„Grubumas ir masyvumas – tai du elementai, kuriuos minime dažniausiai, kai kalba pasisuka apie madingus aulinukus. Tad pamirškite nuosaikius ir klasikinius variantus, į pasimatymą žygiuokite tvirtais žingsniais! Kariško stiliaus, vadinamieji „combat“ batai, suteikia drąsią laikyseną bei pasitikėjimą savimi, kurio meilės dieną tikrai prireiks. Šių batų stilius kilo iš kariuomenės aprangos, o vėliau prisitaikė madoje ir pankroko kultūroje kerzų pavidalu. Šiandien tokie aulinukai smarkiai populiarėja tiek merginų, tiek vaikinų aprangoje, todėl puikiai tiktų ir romantiškai vakarienei“, – pataria V. Šaulytė.

Merginoms stiliaus tinklaraščio autorė rekomenduoja kariško stiliaus batus derinti prie minimalios vakaro suknelės arba trumpo sijono. Taip išlaikomas balansas tarp moteriškumo ir griežtų batų. Šį derinį papildykite drąsiu stiliaus akcentu – „pūkuotu“ ar žėrinčiu švarkeliu. Šį sezoną vėl išpopuliarėjo spalvotos pėdkelnės, todėl nebijokite avalynės spalvos derinti prie pėdkelnių spalvos. Be to, nereikėtų apsiriboti tik tradicine spalvų palete, nes šį sezoną itin madingos kreminės, rusvos ar vyšninės spalvos, taip pat įvairūs raštai.

Vaikinams V. Šaulytė siūlo išbandyti juodos ir vyšninės spalvos derinį. Prie grubių aulinukų priderinus klasikines kelnes su sagtimi, įvaizdį sušvelnins klasikinė viršutinė dalis – lengvi marškinėliai ar marškinėliai aukštu kaklu.

GALERIJA

  • V. Šaulytės patarimai Valentino dienai – kokį stilių rinktis jam ir jai?
  • V. Šaulytės patarimai Valentino dienai – kokį stilių rinktis jam ir jai?
  • V. Šaulytės patarimai Valentino dienai – kokį stilių rinktis jam ir jai?
  • V. Šaulytės patarimai Valentino dienai – kokį stilių rinktis jam ir jai?
  • V. Šaulytės patarimai Valentino dienai – kokį stilių rinktis jam ir jai?
Kūrėjų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Sūduvis

Eikit šikt su ta mums svetima, godžių verslininkų primesta, mistine meilės diena. Mylėti reikia kiekvieną dieną o ne tada kaip liepiama. Lietuviai nebūkit papūgos nemėgdžiokite svetimo jovalo.

muza

siaulute ,geriau nusirenktu nuogai tai gariausiai patiktu Velentiniu

Varyt į kabokus

nuogom, mažiau bernam reiks vargt išrenginėjant...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS