A. Vasiljevas rengia mados šou: elegantiškumas priklauso ne tik nuo intelekto | Diena.lt

A. VASILJEVAS RENGIA MADOS ŠOU: ELEGANTIŠKUMAS PRIKLAUSO NE TIK NUO INTELEKTO

  • 6

Vienas žymiausių mados istorikų pasaulyje Aleksandras Vasiljevas surengs mados šou Lietuvoje.

Profesorius, kolekcionierius, scenografas, Rusijos Meno akademijos garbės narys, daugiau nei 30-ies knygų autorius, psichoanalitikas, televizijos laidų vedėjas ir lektorius mūsų šalyje pristatys naujausią mados šou „Mados alchemija (XX-XXI a. stiliaus ikonos)“. 

Jei Maskvoje garsiai ištartumėte žodžius „stilius“ ar „elegancija“, A. Vasiljevas bus pirmas vardas, kurį jums pasakys atsitiktinis praeivis.  „Elegantiškumas daugiausia priklauso nuo moters intelekto ir jos sugebėjimo kūrybiškai pasirinkti kasdienės aprangos drabužius,“ – teigia A. Vasiljevas.

Daugiausiai laiko Prancūzijoje praleidžiantis maestro yra vadinamas savotišku mados „pašvęstuoju“, kuris per savo ilgą karjerą išbandė įvairias kultūros ir stiliaus dermes. Jam priklauso didžiausia pasaulyje privati vintažo stiliaus kolekcija, kurioje yra per 10 tūkst. eksponatų – suknių, kostiumų ir aksesuarų nuo 18-ojo amžiaus iki dabartinių laikų.

Maestro A. Vasiljevas, kuriam kultūra yra tapusi realia egzistencija, mados šou „Mados alchemija“ dalinsis savo įžvalgomis apie mados fenomeną, atsakys į žiūrovų klausimus. Pirmąkart Vilniuje pristatomo teatralizuoto šou „Mados alchemija“ metu garsiausi Lietuvos dizaineriai pristatys  2019–2020 m. rudens ir žiemos drabužių kolekcijas.

„Renginys „Mados alchemija“ yra skirtas tiems, kurie domisi mada ir jos istorija, kuria savo stilių ir nori sužinoti naujausias mados tendencijas“, – sako režisierė Leokadija Dabužinskaitė.

A. Vasiljevo mados šou „Mados alchemija (XX-XXI a. stiliaus ikonos)“ įvyks rugsėjo 27 d. „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje.

GALERIJA

  • Aleksandras Vasiljevas
  • A. Vasiljevas rengia mados šou: elegantiškumas priklauso ne tik nuo intelekto
  • A. Vasiljevas rengia mados šou: elegantiškumas priklauso ne tik nuo intelekto
  • A. Vasiljevas rengia mados šou: elegantiškumas priklauso ne tik nuo intelekto
  • A. Vasiljevas rengia mados šou: elegantiškumas priklauso ne tik nuo intelekto
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

>zdislaw

perskaityk straipsnį, obuolį

zdislaw

Nuo kada jau maisai tapo madingi?

CESLAW

Baikit cia zmones gazdinti su tokiom madom!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS