Bostone iš dangaus krito paukščiai | Diena.lt

BOSTONE IŠ DANGAUS KRITO PAUKŠČIAI

  • 2

JAV Masačusetso valstijos sveikatos priežiūros pareigūnai bando išsiaiškinti, kodėl Bostone iš dangaus krito paukščiai.

Pasak miesto pareigūnų, ketvirtadienį Dorčesterio rajone buvo rasti 47 kviskalai - trupialinių šeimos paukščiai žvilgančiu juodu plunksnų apdaru. Dalis jų buvo jau nugaišę, kiti – paliegę.

Bostono gyvūnų gelbėjimo lyga informavo, kad jos atstovai apsilankė tame rajone, kai vietos gyventojai pranešė apie iš dangaus krentančius paukščius ir vieną negaluojantį katiną. Vėliau katiną teko užmigdyti.

Nugaišę paukščiai bus išsiųsti tyrimams į Tuftso (Taftso) universitetą.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

i kauno oksfordo klinika

nukrito is aukstybiu vadovas,pradejes karjera sanciu pliklinikeleje,veliau dirbes bent 25 imonese po kelis menesius kai kur po kelis metus...KOL KAS JOKIU DARBO REZULTATU NESIMATO,APART VILNAUS SIUVEJU PASIUTU KOSTIUMU DEMONSTRAVIMU POLIKLINIKOJE,PLETKUS RENKA IS SUBINLAIZIU,RASO PAPEIKIMUS,KOLEGOMS VIDURY DIENOS SUVARO PEILI I NUGARA, JO HOBI-KA NORS NUBAUSTI,ATLEISTI IS DARBO AR CINISKAI PAZEMINTI,SI FRUKTA ATKOMANDIRAVO MERAS,megsta vyrukas vilniaus dizaineriu vakarelius,fotogrfuojasi su renatomis ir panasiomis siuvejomis...NEPERKA NAUJOS APARATUROS-NORS ZADEJO,REIKIA DIRBTI KASDIEN SU GENDANCIA APARATURA,,,,NA BET PLETKUS SURINKTI IR KITUS PAZEMINTI YRA SPECAS,JAM PADEDA DAIVUTE IR MAZUTIS ICKIUKAS,MATOMAI SUTEIKE KITIEMS SKAUSMA JAUCIA PASITENKINMA,,,TIKRAS FELJETONAS

Orka

... katinas sublogavo nuo aukščio baimės. Menkos baikės, kai reik su paukščiais tokiame aukštyje skristi...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS