Kinijos zoologijos sodas neigia, kad jų meškos yra persirengę žmonės | Diena.lt

KINIJOS ZOOLOGIJOS SODAS NEIGIA, KAD JŲ MEŠKOS YRA PERSIRENGĘ ŽMONĖS

  • 1

Vienas Rytų Kinijoje esantis zoologijos sodas neigia prielaidas, kad kai kurie jo lokiai gali būti meškų kostiumais persirengę žmonės, internete išplitus nuotraukoms, kuriose šie gyvūnai stovi visai kaip žmonės.

Iš Malaizijos atvežti malajiniai lokiai yra mažesni už kitus lokius ir atrodo kitaip, tačiau yra tikri, pirmadienį savo socialinės žiniasklaidos paskyroje paskelbė Hangdžou zoologijos sodas.

„Kai kurie žmonės galvoja, kad stoviu kaip žmogus, – sakoma pranešime, parašytame lokio vardu. – Atrodo, kad nelabai mane suprantate.“

Zoologijos sodo telefonu atsiliepęs darbuotojas atsisakė kalbėti apie lokius, tačiau teigė, kad pirmadienį žurnalistai galės juos apžiūrėti.

Interneto vartotojai suabejojo, ar zoologijos sodo lokiai yra tikri, kai buvo išplatintos nuotraukos, kuriose matyti, kad vienas jų stovi ant lieknų užpakalinių kojų.

„Dėl to, kaip jie stovi, kai kurie žmonės internete klausia, ar tai nėra persirengę žmonės“, – rašė laikraštis „Hangzhou Daily“.

Pasak zoologijos sodo, malajiniai lokiai yra didelių šunų dydžio – jų ūgis jiems stovint ant užpakalinių kojų siekia ne daugiau kaip 1,3 metro. Stovinčių grizlių ir kitų rūšių lokių ūgis siekia 2,8 metro.

Anksčiau kiti Kinijos zoologijos sodai buvo kaltinami bandymais kaip vilkus ar Afrikos kates pateikti nudažytus šunis, o kaip zebrus – dryžiais nuteptus asilus.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

mašenka ir lokys

labai įdomu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS