Paskutinę sausio naktį laukia neįprasčiausi gamtos reiškiniai | Diena.lt

PASKUTINĘ SAUSIO NAKTĮ LAUKIA NEĮPRASČIAUSI GAMTOS REIŠKINIAI

  • 4

Sausio pabaigoje mūsų laukia viena gražiausių naktų.

NASA rekomenduoja žmonėms jokiu būdu nemiegoti sausio 31-osios naktį ir stebėti dangų, nes būtent tą naktį laukia neįprasčiausi gamtos reiškiniai, rašo portalas delfi.lt.

Vieną ir tą pačią naktį laukia kruvinasis Mėnulis, Supermėnulis ir visiškas Mėnulio užtemimas. Kai kas, taip pat NASA, vadina tą naktį būsiantį reiškinį Supermėlynojo kraujo mėnuliu. Kad ir kaip pavadinsi, laukia iš tiesų įspūdinga, paslaptinga naktis, rašoma independent.co.uk.

Kiekvienas iš minėtų gamtos reiškinių yra ganėtinai retas, o visi kartu jie įvyksta tik kartą per 150 metų. Supermėnulis reiškia, kad tą naktį Mėnulis atrodys didesnis ir 30 proc. ryškesnis nei įprastai. Supermėnuliai – nedažnas reiškinys. Bet sausio 31-osios naktį tai bus tik pradžia.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Pavarotti

REGISTRUOKITES I SAITA SUPERMENULISKAIPIRMANOPINPALAS... SIŪLAU SUSIRŪPINTI SAVO KARMA IR UŽSISAKYTI TIKRĄ APSAUGĄ NUO ATEIVIŲ INVAZIJOS.

Anonimas

Na ir lopai, juk ne visur bus matomas šia vaizdas.

as

beje mes galime miegoti, nes sis reiskinys bus matomas tik Azijos saliu link, europieciams cia nebus ka matyti, jau seniai rase uzsienio spauda apie tai. Aciu, kad priminete.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS