Vairuotojus stebino netradiciniai pėstieji: gulbių šeimyna sustabdė eismą | Diena.lt

VAIRUOTOJUS STEBINO NETRADICINIAI PĖSTIEJI: GULBIŲ ŠEIMYNA SUSTABDĖ EISMĄ

  • 1

Socialiniame tinkle „Facebook“ pradėjo plisti nuotaikingas kadras Utenoje, kuriame užfiksuoti neįprasti pėstieji – gulbių šeimyna.

Pasidalintoje nuotraukoje galima matyti, kad paukščių šeima vorele kerta gatvę, o vairuotojai, esantys aplinkui, kantriai laukia kol gulbės saugiai ją pereis.

Komentatoriai šmaikščiai juokavo, kad šeima nesilaiko eismo taisyklių bei nesirenka saugesnio kelio, juk vos už kelių metrų galima matyti esančią pėsčiųjų perėją.

„Šita šeimynėlė gyveno Dauniškio ežere. Aš juos dažnai matydavau. Gaila, kad nepasirūpina paukščių saugumu. Eina į saugesnę vietą, kad galėtų vaikus išauginti“, – komentavo vietinė miesto gyventoja.

Netrūko ir žmonių, kurie svarstė, kur keliauja šis būrelis paukščių.

„Tikriausiai keliauja link upelio“, – svarstė vyras.

„Ekskursija po miestą“, – rašė kita internautė.

Komentaruose feisbuko vartotojai grožėjosi ne tik nekasdienišku vaizdu, tačiau džiaugėsi ir šalies vairuotojais, kuriems netrūksta supratingumo.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Virginija

Teko matyti kaip antis eina per pėsčiųjų perėją ir vedasi tik ką išperėtus savo vaikučius. Buvo nuostabus vaizdas ir pavyzdys žmonėms. Šis įdomus įvykis buvo gal prieš kokius šešis metus ryte vykstant į darbą ir stovint prie mums raudonai degančio šviesoforo. Tai matėme Kaune, Jonavos gatvėje.Tokio įvykio neužmiršiu niekada.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS