Astrologinė prognozė balandžio 1– 6 dienoms | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BALANDŽIO 1– 6 DIENOMS

AVINAS

Savaitės pradžia žadins geismus, bet ne vien tik džiugins. Galbūt patirsite nemalonią būtinybę išsireikalauti skolą arba patys sulauksite priminimo ją grąžinti. Regis, didžioji dalis konstruktyvios energijos bus nukreipta į prekybos, teisinius, finansinius klausimus. Bus nesunku atkreipti į save kitų dėmesį ir parodyti, kad jūsų tikslai naudingi ir kitiems. Reikia saugotis avarinių situacijų, ugnies.

JAUTIS

Savaitės pradžioje viską lems tarpusavio santykiai, ypač su partneriu. Sunku bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą, jei artimi žmonės nė nebandys paisyti jūsų norų. Jeigu kilo teisinių, verslo ar kitų problemų, tikriausiai rasite bendraminčių ar tarpininkų, nusiteikusių jus apginti, paremti. Pasisaugokite apgaulių finansų, nuosavybės reikaluose. Galite sužavėti ypatingą asmenį. 

DVYNIAI

Šią savaitę pajusite išorinio atsinaujinimo poreikį. Tikriausiai kils noras apsilankyti sporto klube ar grožio salone, keisti aprangos stilių ar šukuoseną, įsigyti naujų drabužių, Viskas gerai, kas nekenkia sveikatai. Galbūt mintys suksis ir apie dalykinę kelionę, karjerą. Bendraudami su aplinkiniais, būtinai apsišarvuokite kantrybe ir taktu, nes jie bus linkę įsižeisti. Jei dalyvaujate konkurse ar bylinėjatės, nebus lengva: gali pritrūkti svarių argumentų. 

VĖŽYS

Atsiras progų geriau pažinti dominančius asmenis, pademonstruoti talentus. Galimas smagus renginys ar flirtas. Dirbdami nepamirškite laikytis darbo saugos taisyklių. Rūpesčių gali suteikti žinia, susijusi su kolega, partneriu, šeimos nariu. Galbūt nerimo sukels sveikatos problema. Labiau prižiūrėkite vaikus ir nerodykite jiems blogo pavyzdžio. Venkite konfliktinių situacijų.

LIŪTAS

Šią savaitę sulauksite dėmesio, komplimentų ir patys kitus kažkuo nudžiuginsite. Noriai bruzdėsite virtuvėje, šiltai bendrausite su šeimos nariais, vaišinsite svečius. Jei ruošiatės egzaminams ar dirbate protinį darbą, susijusį su tarptautine sfera, teks plušėti labai įtemptai, taisyti spragas. Verčiau nekurkite didelių planų darbe ir nesitikėkite nesibaigiančių malonumų kitoje srityje, antraip teks nusivilti. Itin parūps sveikata, išvaizda, ūkiniai reikalai.

MERGELĖ

Pirmadienį būsite nusiteikę išvykai, viešnagei, bendravimui su giminėmis. Sutiksite bičiulių, turėsite kur pasireikšti. Vis dėlto jums stigs emocinės pusiausvyros, o senų santykių ar projekto atnaujinimas gali atnešti išbandymų. Pasistenkite nedramatizuoti, nesinervinti. Norėsis romantikos, todėl nevengsite flirto, žadinsite priešingos lyties susidomėjimą ir viltis. Galbūt dalyvausite įdomiuose renginiuose. Mėginsite sudaryti įspūdį, kad turite puikų humoro jausmą ar kūrybinį talentą, daug žinote, mokate.

SVARSTYKLĖS

Ši savaitė bus gana prieštaringa. Regis, noriai bendrausite su draugais, giminaičiais, būsite dosnūs tiems, kuriuos mylite. Vis dėlto kai kas iš artimųjų gadins nuotaiką. Jūsų dėmesio labai reikia artimam žmogui, net jei jis keistai maištauja. Regis, susidomėsite finansiškai naudingais projektais, sandoriais. Tačiau gali būti, kad jie tik iš toli atrodys naudingi. Apdairiai elkitės su disponuojama informacija ir nuosavybe. Būkite atsargūs su ugnimi, elektra, technika.

SKORPIONAS

Šią savaitę būsite labai jautrūs, jausite nerimą dėl artimųjų. Pravartu pabendrauti su tokiais žmonėmis, kurie galėtų praskaidrinti nuotaiką, suteikti reikalingos informacijos. Darbe gali pasitaikyti nesklandumų. Pirmame plane atsidurs turtiniai interesai, verslo ir mokesčių reikalai. Galite šia prasme daug nuveikti, tačiau ne viskas pavyks. Gali kilti ūpas kažką apkaltinti būtomis ir nebūtomis nuodėmėmis. Artėjant savaitgaliui galbūt leisitės į netolimą kelionę tam, kad užsidirbtumėte arba maloniai praleistumėte laiką.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje jausite atsipalaidavimo poreikį, skęsite prisiminimuose. Dėl tokio emocinio nusiteikimo aktyvus bendravimas, šurmulys nepatartinas. Jeigu kažkokių įsipareigojimų įvykdyti nepajėgsite, jums norėsis ką nors apkaltinti. Regis, nelabai seksis susikalbėti su aplinkiniais –  turbūt todėl, kad kiekviena pusė pernelyg akcentuos asmeninius interesus. Kai kurie jūsų poelgiai ir žodžiai skaudins aplinkinius. Artėjant savaitgaliui kils idėjų, susijusių su verslu, statybomis, žemės ūkiu, nuoma ir pan.

OŽIARAGIS

Šią savaitę pradėsite būdami kompanijos siela, apsupti draugiško šurmulio. Tačiau netrukus jums gali kilti noras pasislėpti nuo visų kontaktų, sunkumų ir pareigų. Regis, teks bendrauti su žmogumi, kurio nemėgstate ir vengiate. Galbūt jus kamuos abejonės, moralinės ir etinės dilemos dėl tokių problemų, apie kurias niekam nenorite pasakoti. Laimei, džiugins atgyjanti meilė. Galite aršiai ginti savo interesą, kad ir koks jis būtų.

VANDENIS

Savaitę pradėsite nešventiškai nusiteikę. Jausite vidinę įtampą. Tai gali būti susiję su neatlikta pareiga, politika, skubiu darbu, atsakomybe, sudėtingu pasirinkimu ar kt. Gali būti, kad kai kuriuos dalykus vertinsite pernelyg subjektyviai ir tai kritikuos kiti. Pasistenkite neįsivelti į pavojingą avantiūrą. Patartinas apdairumas, nes atsiras norinčiųjų pasinaudoti jūsų silpnosiomis pusėmis. Geriau jausitės mažame artimų žmonių ratelyje arba būdami vieni.

ŽUVYS

Šią savaitę būsite nusiteikę kelionėms, susitikimams su senais pažįstamais. Galbūt pasiryžote kažką aplankyti, pamatyti, ir tai vykdote. Kad ir kaip būtų, pasitaikys ir malonių šypsenų, ir nejaukių nesusipratimų. Labai svarbi bus kolegų ir bendraminčių parama, nesvarbu, kokia forma. Regis, būsite nusiteikę daug sumokėti ir daug prarasti, kad tik gautumėte tai, ko norite. Domins ta aplinka, kurioje yra jums svarbių žmonių. Vis dėlto draugystės santykiai gali patirti nelengvą išbandymą.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

horoskopai nesamones,

tik silpno intelekto zmogus jais tiki

+++

MALDA Į ŠV. MYKOLĄ ARKANGELĄ Šventasis Mykolai Arkangele, gink mus kovoje, būk apgynėju nuo velnio nedorybių ir žabangų. Tesudraudžia jį Dievas, nuolankiai meldžiame, o tu, dangaus galybių Kunigaikšti, Šėtoną ir kitas piktąsias dvasias, kurios pasaulyje slankioja, tykodamos sielų pražudyti, Dievo galybe nugramzdink į pragarą. Amen.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS