Astrologinė prognozė balandžio 29 – gegužės 5 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BALANDŽIO 29 – GEGUŽĖS 5 D.

AVINAS

Savaitės pradžioje apmąstymai vienumoje, įsigilinimas į rūpimą informaciją gali padėti atskleisti svarbias detales, paslaptis. Derėtų atsikratyti negatyvaus požiūrio į gyvenimą ir kitus žmones. Tęskite seniau pradėtus darbus, neskubėkite imtis naujų, nebent jie būtų seniai suplanuoti. Savaitgalį vilios gamta, patiks darbuotis sode. Galite įsigyti norimą daiktą arba kils idėjų, susijusių su įvaizdžiu, nuosavu verslu.

JAUTIS

Savaitės pradžioje jūsų gebėjimas diplomatiškai bendrauti, derėtis, pasitarnaus ne vien jums. Seksis daryti gerą įspūdį aplinkiniams ir beveik viskas klostysis palankiai, jei tik įdėsite pakankamai pastangų. Nuo savaitės vidurio užplūs vienišumo jausmas. Galite matyti slaptus priešus ir kliūtis ten, kur jų visai nėra. Nepasiduokite slogiai nuotaikai. Rūpinkitės sveikata, mityba. Savaitgalį pareigos gerai derės su maloniomis pramogomis.

DVYNIAI

Šią savaitę jūsų mėginimas keisti darbą, išvaizdos stilių ar gyvenimo būdą gali būti sutiktas nevienareikšmiškai. Gali būti tikrinama jūsų kompetencija, įgūdžiai, finansinė situacija, skolų istorija. Nevilkinkite finansinių įsipareigojimų vykdymo. Atsargiai su technika ir ugnimi, dujomis. Saugokitės vagių. Galbūt kažką svarbaus išsiaiškinsite su savo draugais, ar šiaip pažįstamais žmonėmis, turėsite progą geriau juos pažinti ar kažkaip išbandyti. Savaitgalį daugiau ilsėkitės, atsargiai vairuokite.

VĖŽYS

Šią savaitę sudarytas sandoris, užmegztas ryšys gali būti perspektyvus. Pažįstami asmenys gali pasitarnauti kaip tarpininkai. Kalbos dažnai suksis apie keliones, toli esančius pažįstamus, tarptautinius renginius. Galite pasisemti naudingų žinių per internetą bei dalyvauti renginyje, kuriame prie jūsų prisijungs būrys bendraminčių. Galbūt teks prisiimti didesnę atsakomybę darbe arba patirsite konkurenciją, kontrolę, patikrinimą darbe, moksle. Savaitgalį jums netrūks populiarumo.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje turbūt neišvengsite tam tikrų finansinių rūpesčių. Galite sudaryti draudimo sutartį, pirkti ar parduoti akcijas. Gali būti tikrinama jūsų finansinė situacija, jeigu norite gauti kreditą, paskolą. Savaitės antroje pusėje turbūt teks laikyti egzaminą, įskaitą, ruoštis kokiai nors kalbai ar prezentacijai, bendrauti su užsieniečiais arba vykti į kelionę. Savaitgalį aplinkiniai bus kaprizingi, į jų įnorius  negalėsite nekreipti dėmesio. Klausykite proto balso.

MERGELĖ

Šiuo metu bus aktualūs skolų, mokesčių, tarpininkavimo, partnerystės bei ištikimybės klausimai. Išsiaiškinkite painius klausimus, įsigilinkite į sudaromų sutarčių sąlygas. Gali pasikeisti požiūris į pažįstamą asmenį, ypač jei jis jums yra skolingas ar galėtų suteikti paskolą. Galbūt teks susitaikyti su kai kuriais praradimais ar pokyčiais. Palanku konsultuotis su specialistais. Savaitgalį galvosite apie tolimus nuo kasdienybės dalykus, ateities planus. Galite gauti svarbios informacijos.

SVARSTYKLĖS

Tikriausiai gausite naudingos informacijos, susijusios su įsidarbinimu, sveikata. Tiesa, pajamos gali neatitikti poreikių, bet nuotaikos tai neturėtų gadinti. Drauge su kitais galite nemažai nuveikti. Deja, galimi šeiminiai konfliktai, nesutarimai su kitos kartos artimaisiais. Savaitgalį stenkitės kaupti tik geras emocijas, įspūdžius. Išgirsta naujiena ar pasiūlymas gali paskatinti priimti originalų sprendimą.

SKORPIONAS

Savaitės pradžia stimuliuos meilės jausmus, kūrybinį polėkį. Būsite kupini išmonės, sąmojo. Netikėtai galite atrasti savyje slaptą talentą. Stenkitės geriau suprasti mylimą žmogų. Galbūt jūsų apetitai, įnoriai šiek tiek viršija to asmens galimybes. Nuo savaitės vidurio nemažai rūpesčių turėsite darbe, o jeigu negaluojate, dėl sveikatos sutrikimo, paskirtų tyrimų, gydymo. Jei kažkas buvo daroma neatsakingai, gali išryškėti padariniai.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje daug galvosite apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos ir materialinius klausimus. Seksis geriau, jei su šeima derinsite interesus, nesipyksite dėl smulkmenų ir pinigų. Neprovokuokite agresijos, saugokitės ugnies, vagių. Pasidomėkite, kur ir kam vaikai išleidžia pinigus, kuo jie domisi ir kuo užsiima. Savaitgalį galite nuspręsti keisti įvaizdį, gyvenimo būdą, pradėti laikytis dietos ar sveikai maitintis.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžia palanki reikalams su žiniasklaida, trumpoms išvykoms. Noriai bendrausite, demonstruosite žinias, žarstysite patarimus. Galite gauti intriguojamą pasiūlymą. Vis dėlto jums trūks lankstumo, platesnio požiūrio į daiktus ir reiškinius, tad kitiems galite atrodyti konservatyvūs, kategoriški. Galbūt ramybės neduos kai kurie opūs šeimos ar nuosavybės klausimai. Savaitgalį seksis pagerinti santykius su vaikais, mylimu žmogumi.

VANDENIS

Šią savaitę tarsi plauksite pasroviui, nesukdami sau galvos dėl to, kas vyksta už jūsų namų ir darbo kabineto sienų, ypač jei nestokojate pinigų. Galimi įdomūs pokalbiai. Ne visais pažadais verta tikėti. Rizikinga įsivelti į netikėtą verslo ar meilės avantiūrą. Bendraujant reikėtų labiau apgalvoti savo žodžius, nes kai kurie gali grįžti bumerangu. Savaitgalį geriausia atsidėti šeimai – taip jėgų ne sumažės, o padaugės.

ŽUVYS

Palanku aiškintis finansinius ir meilės santykius. Galbūt pavyks padaryti įspūdį dominančiam asmeniui. Nepatartina plepėti apie savo ir kitų intymias paslaptis, skleisti gandų. Saugokitės vagysčių, apgaulių, gaisro, apsinuodijimo. Gali papilnėti piniginė, bet artimųjų poreikiai viršys naudą. Reikalingas didelis apdairumas tvarkant reikalus, nes priimti sprendimai gali būti lemtingi. Savaitgalį galima neplanuota kelionė, svečiai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS