Astrologinė prognozė balandžio 8–14 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BALANDŽIO 8–14 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Savaitės pradžioje būsite labai priklausomi nuo nuotaikų, savijautos. Galite nerimauti, ar su kokiu nors asmeniu arba reikalu susijusios iliuzijos yra pagrįstos. Tai gali būti susiję su asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimų, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Saugokite sveikatą. Nuo ketvirtadienio pasijusite tvirčiau. Savaitgalį prioritetą teikite šeimai, buitinei ruošai, namams, sodybai.

JAUTIS

Savaitės pradžioje nerimą kels galimos permainos, intrigos, sveikatos problemos. Prieš ką nors darydami, pagalvokite, ar elgiatės tinkamai. Pamažu įveiksite kilusius sunkumus, nes jie laikini. Savaitės viduryje galite gauti puikų pasiūlymą. Jei stengiatės rasti naują pajamų šaltinį, sudaryti sandorį, labiau įsitvirtinti versle, darbe, tokių galimybių atsiras. Savaitgalį labiausiai rūpės komfortas, grožis, poilsis gamtoje.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje turėsite rūpesčių per draugus, pažįstamus arba jiems prireiks jūsų pagalbos. Venkite neapgalvotų pažadų, nes bus sunku juos išpildyti. Saugokitės avarinių situacijų, viešų skandalų. Gali būti, kad netrukus pasijusite be naudos nusiplūkę, tapę apkalbų taikiniu ar pan. Galbūt teks pasirūpinti pagyvenusiu asmeniu, ligoniu ar konfidencialiu reikalu. Nuo ketvirtadienio geriau seksis, jei gebėsite kontroliuoti savo žodžius, elgseną.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje derėtų pareigingai spręsti profesines problemas. Gana lengva susikompromituoti dėl negebėjimo tinkamai reaguoti į situaciją ir adekvačiai bendrauti. Regis, itin rūpės draugų ir vaikų poreikiai ir interesai arba jie parodys ypatingą dėmesį jums. Gali būti siūlymų kažkur keliauti, ką nors organizuoti, telkti ar pan. Savaitės pabaiga gali pasirodyti keista. Galimi nemalonūs incidentai su nepažįstamais žmonėmis.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje gali kilti keblumų dėl nepakankamo įstatymų išmanymo arba dėl jų nepaisymo, laiku nepateikto straipsnio ar nesumokėtos įmokos. Venkite neetiškų poelgių. Galbūt dalyvausite konferencijoje arba tvarkysite reikalus, susijusius su tarptautiniais projektais, kultūra, mokslu. Nerimą kels konkurentai ir didelės išlaidos. Tvarkykite tai, kas turi būti oficialiai įforminta. Artėjant savaitgaliui, jums prireiks geros draugijos smagesniems užsiėmimams. Sekmadienį skirkite poilsiui, pabūkite vienumoje.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje atsakomybės pareikalaus reikalai, susiję su paskolomis, turtu. Gali pasirodyti, kad ne viskas taip tvarkinga ir konkretu, kaip manėte. Gali apvilti asmuo, iš kurio tikėjotės kokybiškos paslaugos. Nerimausite dėl aršios konkurencijos, sutuoktinio problemų ar pan. Nuo savaitės vidurio aktualūs bus su mokslais, teisėtvarka, kultūra, užsieniu susiję reikalai. Nepraleiskite palankių galimybių įsidarbinti, išvykti stažuotis ar kt.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje bus nelengva bendrauti ir suprasti kitus žmones. Norėsis paisyti tik savo nuomonės ir interesų. Taip galite įsigyti naujų priešų, o ne sąjungininkų. Jeigu dalyvausite darbo pokalbyje, konkurse, susidursite su griežtu vertinimu, dideliais reikalavimais. Galite būti raginami imtis veiklos, kuri pareikalautų nemažų lėšų ir daug energijos, bet galėtų būti itin pelninga. Galbūt imsitės kažką rekonstruoti, taisyti. Artėjant savaitgaliui itin parūps kelionės, renginiai.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje sunku bus atsikratyti apnikusio nerimo dėl darbo, sveikatos. Neskubėkite aklai griebtis naujos veiklos, atsakomybės. Pravartu apibendrinti tai, kas jau yra padaryta. Tai jums padės kitaip pažvelgti į kai kurias problemas ir įvertinti asmeninius prioritetus. Jeigu ieškote tinkamų bendradarbiavimo, tarpininkavimo ar projektinių variantų, galimas vertingas pasiūlymas. Regis, finansinius reikalus tvarkysite apsukriai.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje būsite linkę rizikuoti ir nevengsite avantiūrų. Problemų gali kilti dėl vaikų, kūrybos projekto ar kt. Staiga visus reikalus gali užgožti vaikų poreikiai. Jeigu tai neaktualu, kils noras labiau rūpintis išvaizda, sveikata, higiena. Gavę naujo darbo pasiūlymą, neskubėkite jo atmesti, nes tokie variantai nesimėto. Prieš savaitgalį galite nė nepastebėti, kaip kils nesusipratimų su artimiausiais žmonėmis.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje kurkite harmoningus asmeninius santykius, užuot pasidavę negatyvioms emocijoms ir viską griovę. Suimkite save į rankas. Saugokitės avarinių situacijų. Atsargiai elkitės su ugnimi, technika. Savaitės viduryje galite pajusti aktyvios veiklos troškulį, kūrybos impulsą. Gali vilioti sportinė rizika, lenktynės ar pan. Kelyje turėtumėte būti kuo atsargesni. Regis, mielai užsiimsite savimi, vaikais, augintiniais.

VANDENIS

Savaitės pradžioje stenkitės bendrauti kuo taktiškiau, net jei viduje virs negatyvios emocijos. Žvirbliu išlėkęs žodis išties gali sugrįžti piktu jaučiu. Būkite atsargūs kelyje. Nuo savaitės vidurio daug dėmesio skirsite šeiminiams klausimams. Norėsis sudėlioti tam tikrus taškus, kad paaiškėtų, kaip gyventi toliau, ką keisti, kad padaugėtų komforto, gerovės. Tikėtinas labai vykęs sprendimas. Artėjant savaitgaliui, daugiau dėmesio skirsite vaikams.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje padaugės išskaičiavimo ir sumažės šilumos santykiuose. Galvosite apie praturtėjimą, bet kol kas geriau venkite stambių išlaidų, brangių pirkinių. Nuo savaitės vidurio jūsų rimtos pastangos, tam tikras griežtumas sau ir kitiems leis įgyvendinti užsibrėžtą tikslą. Galite sėkmingai susiderėti, pasirašyti sutartį. Artimiesiems gali būti sunku dėl neįprasto jūsų reiklumo. Savaitgalį derinkite namų ruošą, poilsį gamtoje ir pramogas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS