Astrologinė prognozė (birželio 12–18 d.) | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ (BIRŽELIO 12–18 D.)

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Dovanos. Jei tik norėsite, galėsite patirti daugybę meilės nuotykių. Jei dėl tam tikrų priežasčių nebuvote patenkinti savo ankstesniu partneriu ar partnere, atsiras galimybių užmegzti naują romaną, kuris baigsis tvirtais santykiais. Jei esate susituokę, mėgausitės santykių pilnatve. Džiugins ir santykiai su vaikais. Jaunos poros gali sulaukti žinios apie šeimos pagausėjimą.

JAUTIS

Šventiškai. Šeimos žmonės daug laiko skirs savo namams ir šeimai, o tai pakeis santykius į gerąją pusę. Dažnai teks priimti svečius namuose, organizuoti šventes. Ko gero, čia norėsite sukurti jaukesnę atmosferą, o visa tai pareikalaus tam tikrų išlaidų. Stenkitės neviršyti savo biudžeto. Puikus laikas norintiems atsikratyti kelių papildomų kilogramų – dabar ypač efektyvu bus lankytis sporto salėje, taip pat veiks įvairios lieknėjimo dietos.

DVYNIAI

Pažinimo džiaugsmas. Stengsitės palaikyti šiltus santykius su artimaisiais ir kaimynais. Jums reikės, kad aplinka būtų draugiška. Atgausite buvusį verslumą ir lengvą bendravimą, o tai padės atkurti ankstesnius verslo ryšius ir užmegsite naujus. Jūsų gyvenimo būdas bus labai dinamiškas. Teks daug keliauti, bendrauti, vienu metu atlikti kelias užduotis. Patiks leistis į mažas išvykas, jausti judėjimo laisvę.

VĖŽYS

Pokyčiai. Teks išgyventi gana sunkų metą. Kai kurie tapsite konkurentų intrigų aukomis. Laukia didelis nusivylimas, jei tarp jų rasite žmogų, kurį laikėte savo draugu. Venkite minios. Dabar jums geriau atsipalaiduoti vieniems, dar kartą peržvelgti, ką pavyko pasiekti ir susikurti strategiją ateičiai. Profesinėje srityje nesistenkite išsiveržti į priekį ir laimėti vadovybės dėmesio. Turėtumėte tiesiog gerai atlikti savo pareigas.

LIŪTAS

Bendrystė. Dabar vėl atsidursite dėmesio centre ir galėsite įgyvendinti daugelį savo planų. Svarbiausia, kad teisingai nustatytumėte prioritetus ir galėtumėte numatyti, kas valdo situaciją. Pavyks palypėti karjeros laiptais arba bent jau padaryti pažangą šia kryptimi. Dėl teigiamo nusiteikimo ir geranoriškumo galėsite užmegzti naudingus kontaktus, aktyviai dalyvauti visuomeniniame gyvenime.

MERGELĖ

Ambicijų realizacija. Dėl teigiamų pokyčių profesinėje srityje teks pasistengti. Nepriklausomai nuo to, kaip klostysis situacija, patartina nepainioti darbo su asmeniniu gyvenimu. Pasistenkite aiškiai matyti turimas galimybes ir kuo geriau jomis pasinaudoti. Sėkmė darbe ar versle teigiamai paveiks jūsų finansinę padėtį. Pasitaikius nesėkmei, nesuvokite jos kaip katastrofos. Tai turėtų būti paskata ištaisyti klaidą ir judėti pirmyn.

SVARSTYKLĖS

Atsargumas ir atidumas. Dėl savo aplaidumo galite atsidurti keblioje situacijoje. Greičiausiai problema bus tai, kad neatsižvelgėte į galiojančių teisės aktų reikalavimus. Būkite atsargūs pildydami svarbius dokumentus ir pasirašydami sutartis, ypač su užsienio partneriais. Galėsite pagerinti savo finansinę padėtį ir pasinaudoti įvairiomis galimybėmis uždirbti. Kelionės į užsienį gali labai pakeisti jūsų gyvenimą.

SKORPIONAS

Permainos. Jos laukia įvairiose gyvenimo srityse. Galite kelti didesnius reikalavimus sau ir kitiems. Būsite apdovanoti svarbiais sugebėjimais, tad, jei norėsite, galėsite daug pasiekti. Kažkas gali netikėtai nuspręsti, kad gyvenimas pernelyg nuobodus, ir ramią profesiją pakeisti į ką nors ekstremalesnio. Tačiau gali būti, kad šis ketinimas liks neįgyvendintas ir apsiribos, pavyzdžiui, šuoliu su parašiutu.

ŠAULYS

Lėčiau. Ateina laikas, kai reikia atsipalaiduoti ir tiesiog daugiau laiko praleisti su artimaisiais ar bičiuliais. Galbūt yra neišspręstų problemų, kurioms prireiks jūsų dalyvavimo. Turėtumėte atsižvelgti ne tik į savo, bet ir į sielos draugo interesus – šiuo laikotarpiu bet kokia bendra veikla tampa ypač sėkminga. Nesunkiai rasite norimą kompromisą kai kuriais ginčytinais klausimais. Metas itin palankus santykiams užmegzti, derėtis, tuoktis.

OŽIARAGIS

Nuosaikiai. Turėsite po truputį visko – ir problemų, kurias teks įveikti, ir sėkmių, kurios privers savimi didžiuotis. Neilgai – juk nesate įpratę ilsėtis ant laurų. Jūsų laukia naujos aukštumos ir nauji pasiekimai. Teks garbė ir malonumas dalyvauti kai kuriuose grandioziniuose projektuose, taip pat – sąžiningai atlikti kasdienes tarnybines pareigas, kuriose nėra nieko herojiško. Kaip visada, būsite darbštūs ir atsakingi, tik norėsis, kad aplinkiniai įvertintų jūsų pastangas.

VANDENIS

Optimizmas. Laukia emociškai intensyvus laikas, kai galėsite žavėti kitus savo linksmumu ir optimizmu. Net ir tie, kurie dažniausiai buvo racionalūs ir rimti, ieškos nuotykių, kartais įsiveldami į avantiūras. Ir nors dauguma jų, tikėtina, praeis be jokių padarinių, stenkitės nebūti pernelyg lengvabūdiškais. Romantiškos nuotaikos apgaubti, neužmirškite darbo: pasirūpinkite dokumentų pildymu, užduočių planavimu, ataskaitų rašymu.

ŽUVYS

Šeimos priešaky. Susitelkite į tai, kas vyksta jūsų šeimoje. Daugiau dėmesio skirdami vaikams sustiprinsite tarpusavio ryšį. Jei tik kuriate šeimos lizdą, užsiimkite namo pirkimu ir įrengimu. Pirmenybę teikite vietovėms, esančioms prie vandens telkinių – upių, ežerų, tvenkinių. Pravartu pasidomėti savo kilme, giminės istorija, pavarde. Gali būti, kad dabar vienas iš vyresnių giminaičių jums pasakys įdomios informacijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS