Astrologinė prognozė birželio 14–20 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BIRŽELIO 14–20 D.

AVINAS

Savaitės pradžioje sieksite realizuoti troškimus, susijusius su kūryba, sportu, turizmu, vaikais. Klaida būtų veržtis į abejotinas avantiūras. Savaitės viduryje pasinaudokite stimulu, jei norite įsidarbinti, pradėti projektą ar pasitikrinti sveikatą. Reikėtų rasti raktą į artimų žmonių širdis. Pavydas tarpusavio santykių negerins. Kurkite romantišką, taikią aplinką.

JAUTIS

Savaitės pradžioje gali stipriai susikirsti praeities ir ateities akcentai. Aštrės pasirinkimo dilemos, daugės nedraugiškų išpuolių arba tylaus priešiškumo. Savaitės antroje pusėje nuoširdžios pastangos gali duoti neblogų rezultatų, tik pastangų reikės daugiau, nei įsivaizduojate. Domins meilės nuotykiai, sportinės rungtys. Kalbos suksis ir apie sveikatą, mitybą, ūkį.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje galite pakliūti į dviprasmiškas situacijas, jei pasiduosite abejotinoms pagundoms, silpnybėms. Nepraraskite budrumo kelyje. Pasisaugokite sukčių. Trokšite geresnių sąlygų, komforto, patogumų. Galbūt kažką pertvarkysite. Tai gali kainuoti daugiau, nei apskaičiavote iš anksto. Planas investuoti ar prašmatniau atostogauti turėtų būti aptartas su šeima.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje būsite linkę bendrauti, dalytis idėjomis net su tais, kurie gali jomis savanaudiškai pasinaudoti. Toks patiklumas jums gali būti nuostolingas. Savaitei įpusėjus nestigs teisybės paieškų, diskusijų. Energiją skirkite darbui, mokslui ar kūrybai, o ne tuštiems ginčams, ambicijoms demonstruoti. Savaitgalį bus jaukiau įprastoje aplinkoje nei bet kur kitur.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje neišvengsite nervingų situacijų. Galite nesusivaldyti išgirdę oponentų ar priešiškų asmenų įžeidimus, melagingas interpretacijas. Rūpinkitės savimi ir nekenkite kitiems – tai bus geriausia taktika. Nuo savaitės vidurio aiškės finansinės perspektyvos. Savaitės pabaigoje meskite iš galvos rūpesčius, užsiimkite tuo, kam ilgai negalėjote rasti laiko.

MERGELĖ

Savaitės pradžia nepalanki aktyviems veiksmams, konkretiems sprendimams. Būsite kupini apgaulingų iliuzijų. Be rimto reikalo nebūkite per daug aktyvūs viešumoje. Saugokite sveikatą. Savaitės viduryje verčiau nesileiskite į nesibaigiančius ginčus ir tiesos paieškas. Viskas, kas jums svarbu, yra taip trapu, kad lengva sugadinti. Savaitgalį tikėtinos trumpos kelionės, romantiški susižavėjimai.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžia skatins išsakyti nuomonę socialiniuose tinkluose, kolektyve ir pan. Verčiau per daug nepasakokite atsitiktiniams pažįstamiems. Savaitės viduryje įdėmiai stebėsite, kas vyksta aplink, tačiau iniciatyvos neberodysite. Regis, tai geriau, nei kalbėti apie tai, ko neišmanote. Savaitės pabaiga tinka poilsiui gamtoje, tačiau nebūtinai atlipsite nuo kompiuterio.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje netrūks darbų ir kalbų apie juos bei trukdančius faktorius. Galite aiškintis nesusipratimus, ir nėra garantijų, kad dėl to nekils dar didesnių nesutarimų. Stenkitės atsispirti priešiškoms provokacijoms. Nuo savaitės vidurio jau bus įmanoma sulaukti geresnio įvertinimo, susitarti dėl aktualių dalykų. Savaitės pabaigoje norėsis ramios asmeninės erdvės.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje gali būti įvykių, didinančių nerimą dėl šeimos, išsilavinimo, darbo. Galbūt gausite žinių, susijusių su mokslo, teisinėmis ar politinėmis aktualijomis. Savaitės viduryje teks rūpintis dalykinėmis problemomis. Pravartu iš savęs reikalauti ne mažiau nei iš kitų, tuomet ir rezultatai nenuvils. Savaitės pabaigoje patiks leisti laiką su draugais, bendraminčiais.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje atsikratykite susikaupusio šlamšto, peržiūrėkite dokumentus. Jeigu ieškosite nuotykių, jų rasite, tačiau po to ateis metas mokėti už malonumus. Nuo savaitės vidurio ypač aktualūs gali būti su išsilavinimu, kultūra, studijomis, įstatymais, kelionėmis susiję reikalai. Savaitgalį pasikvieskite draugų, skirkite pasimatymus, eikite į renginius.

VANDENIS

Savaitės pradžia nepašykštės emocinės įtampos, antagonizmo tarp to, kas senoviška ir naujoviška. Niekur neskubėkite, nedarykite spaudimo ir jam nepasiduokite. Galvokite, ką kalbate ir darote, stenkitės išvengti susipriešinimo. Savaitės pabaigoje gali kilti pagundų išlaidauti. Įspūdžių suteiks masinis renginys, susitikimas su draugais, kelionė ar pan.

ŽUVYS

Šią savaitę savo aplinkoje pastebėsite nemalonių smulkmenų, trikdančių dienotvarkę ar net rimtesnius planus. Pasistenkite tinkamai atlikti pareigas. Saugokitės sukčių ir patys nesukčiaukite. Atlikus neatidėliotinus darbus, derėtų pagalvoti apie sveikatai ir grožiui naudingas procedūras. Savaitės pabaiga skatins norą išlaidauti, žavėti, įsimylėti.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

askam tikiu su du uzimt

Naujienù vietá. Tai rodo redaktoriù dur nu má

SUSIJUSIOS NAUJIENOS