Astrologinė prognozė birželio 17–23 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BIRŽELIO 17–23 D.

  • 1

AVINAS

Šią savaitę gali kilti keblumų, jei tvarkote finansinius, buhalterinius ar nuosavybės dokumentus, rūpinatės skolomis, mokesčiais. Į paviršių gali išlįsti tai, ką bandėte slėpti. Kad ir ką veikiate, rizika bus mažesnė, jei laikotės darbo tvarkos, saugos, eismo taisyklių, profesinės etikos, o kelionėje – kitos šalies papročių, įstatymų. Venkite svaigalų, neaiškių vaistų.

JAUTIS

Šią savaitę galite pajusti permainų dvelksmą, bet dėl jų kamuos abejonės, baimė prarasti tai, ką tvirtai laikote savo rankose. Norint kai ką išsiaiškinti, objektyviai suvokti, jums gali prireikti tarpininkų pagalbos. Antroji savaitės pusė bus saugesnė, jei susilaikysite nuo abejotinų pagundų, susijusių su praturtėjimu, meile, išlaidavimu. Savaitgalį jusite poreikį ištrūkti iš namų.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje vertėtų apsvarstyti profesines, turtines perspektyvas, pagalvoti, ką reikėtų keisti, kad stabilizuotumėte padėtį. Nemaža saviapgaulių ir apgaulių tikimybė, todėl būkite apdairūs. Venkite aplaidumo ir nesąžiningų manipuliacijų. Labiau rūpinkitės sveikata, subalansuota mityba, švara, higiena, grožiu. Antroji savaitės pusė stipriai įtrauks į svetimus rūpesčius.

VĖŽYS

Šią savaitę permainai ar kelionei jus skatins vidinis polėkis, romantikos troškulys. Kūrybinis įkvėpimas padės atskleisti sugebėjimus, o žavesys ir humoras leis patraukti patinkančio asmens dėmesį. Nelengva bus darbe, stigs energijos. Derėtų skirti didesnį dėmesį savo psichologinei būsenai. Itin tausokite sveikatą. Nesipykite su šalia esančiais.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje norėsis ramybės, stabilumo, jaukios aplinkos, tačiau kažkas neleis gerai jaustis. Galite sulaukti priekaištų dėl pinigų, išlaidų ar skolų. Greitai ir rimtai pervargsite, jei mėginsite aprėpti daugiau, nei pajėgiate. Nuo ketvirtadienio dairysitės malonumų, lengvo uždarbio. Nerimo gali kilti dėl vaikų, mylimo žmogaus elgesio, slaptų priešų intrigų.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje pavyks rasti informacijos, pasireklamuoti ir kt. Regis, sulauksite ir komplimentų, ir paguodos. Visgi derėtų itin saugoti reputaciją, nemėginti pergudrauti partnerių, nes tai atsigręš prieš jus. Tikėtina, kad paaiškės, ar galite pasitikėti draugais, kolegomis ir netgi artimaisiais. Saugokite sveikatą, nepersidirbkite ir nebūkite patiklūs.

SVARSTYKLĖS

Savaitė bus prieštaringa. Gali nutikti kažkas, kas sukliudys darbotvarkę, sukels nerimo dėl karjeros, vaikų ar kt. Galbūt ieškosite būdų lengvai pralobti arba tokia galimybė bus reali, tačiau ims slysti iš rankų. Kita vertus, džiugins kai kurie susitikimai, flirtas. Jei kur nors toliau vyksite, būkite atidūs kelyje. Joninių savaitgalį pasistenkite, kad įsivyrautų darna.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje nelabai galėsite kuo nors pasitikėti ir remtis. Vargins konkurencija. Meilės srityje nusimato sunkiai tramdomų aistrų ir abejonių. Labiau saugokite turtą ir vaikus. Susilaikykite nuo apkalbų, intrigų. Antroje savaitės pusėje teks papurtyti piniginę vaikų poreikiams. O ir patys visko norėsite daugiau, nei reikia. Pasisaugokite apgaulių, nekokybiškų pirkinių.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje svajonės ir realybė skirsis. Verčiau nerizikuokite jausmais, pinigais, nuosavybe. Tvirčiau saugokite piniginę, nes bus norinčių ją palengvinti. Itin atsargiai elkitės vandens telkiniuose. Nuo ketvirtadienio santykiai su aplinkiniais bus prieštaringi, pažadai nepatikimi. Kils kelblumų derinantplanus su mylimu žmogumi, vaikais. Jei pavyks, bus smagu.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje galite sulaukti žinios iš jums svarbaus asmens. Galbūt išsisklaidys kai kurios iliuzijos ir teks blaiviau įvertinti perspektyvas, savo ir partnerio jausmus, draugų elgesio motyvus ar pan. Antroje savaitės pusėje kažkas klostysis ne pagal planą. Nenumokite ranka į santykių ir sveikatos problemas. Savaitgalį būsite nusiteikę spręsti asmeninio gyvenimo galvosūkius.

VANDENIS

Ši savaitė vers rimtai dirbti ir tai kels nepasitenkinimą, ypač jei neskubės laukiamas atpildas. Kai tik galite, stenkitės atsipalaiduoti nuo įtemptos situacijos. Gali būti, kad, norint išsireikalauti tai, ką užsidirbote, teks pabūti įkyriems. Nieko nedarant, jus gali apvilti asmuo arba organizacija, iš kurios tikitės kompensacijos, atlygio ar kokio nors kvietimo, siūlymo.

ŽUVYS

Šią savaitę aktualūs reikalai, susiję su mokslu, teise ar užsieniu. Turbūt mintys suksis apie kelionę, naują karjerą. Gali būti tikrinama jūsų kompetencija, moralumas. Veikiausiai kils keblumų, bus lengva susikompromituoti, padaryti klaidų. Atsargiai kelyje, su technika. Venkite remtis sąmokslo teorijomis ir abejotinais gandais. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

is visose spaudose esanciu horoskopu

svarbiausia issirinkti viena kuris tau labiausiai patiktu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS