Astrologinė prognozė gegužės 24–30 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ GEGUŽĖS 24–30 D.

AVINAS

Savaitės pradžioje nerimausite dėl turtinių problemų, skolų, mokesčių, artimų žmonių finansinės situacijos. Savaitės viduryje pasistenkite neįsivelti į nesusipratimus, sąmokslo teorijas. Vadovaukitės išmintimi ir jausite saiką. Savaitgalis skatins aktyviai veikti ir neleis pamiršti pareigų, atsakomybės. Galimas flirtas, nuotykis. Saugokitės ugnies ir kandančių padarų.

JAUTIS

Savaitės pradžioje aktyviai bendrausite su oponentais, konkurentais. Gali nustebinti partnerio pareiškimas. Galimos nemažos išlaidos arba teks narplioti skolų klausimus. Jus gali provokuoti veltis į finansinę avantiūrą, vilioti pažadais ir perspektyvomis. Būkite apdairesni, saugokitės apgaulių ir nuostolių. Prieš savaitgalį aktyviai darbuositės.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje daugybė darbų, pareigų, rimtų kontaktų jums leis jaustis reikšmingiems, reikalingiems. Parūps sveikata, išvaizda, ūkiniai reikalai, įsidarbinimo variantai. Teks taikytis prie kintančių aplinkybių. Galbūt regsite planus, kaip įveikti konkurentus ar ką nors suvilioti. Savaitgalis ne vien tik džiugins. Regis, veržte veršitės iš rutinos.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje puikiai sutarsite su vaikais. Domins sportas, aktyvios pramogos. Norėsis ir romantikos, todėl nevengsite flirtų. Savaitei įpusėjus imsitės nelengvų darbų, ir tik draugiška kolegų pagalba padės neprarasti savitvardos bei užbaigti tai, ką privalote. Savaitgalį galite susidurti su nelengvais iššūkiais ar neprognozuojamais žmonėmis. Atgaivą teiks menas.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje nelengva bus apsispręsti dėl prioritetų. Matysite, kad namiškiams labai reikia jūsų dėmesio, tačiau suvoksite, kad kiti įsipareigojimai negali laukti. Galite gauti žinutę iš jumis susidomėjusio asmens. Venkite avantiūrų, nebūkite patiklūs bendraudami su nepažįstamais. Labiau prižiūrėkite vaikus. Artėjant savaitgaliui, stiprės grožio, meilės poreikis.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje gali pavykti susitarti dėl svarbių dalykų, gauti reikalingos informacijos. Savaitės viduryje gali paaštrėti šeiminės problemos. Būsite linkę dramatizuoti, pervertinti įvykių ir žodžių reikšmę. Gresia vagystės – pasisaugokite. Savaitės pabaiga žada pramogų. Sulauksite dėmesio, komplimentų, ir patys kitus kažkuo nudžiuginsite. Laiko gali pareikalauti ūkinė veikla.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje gali atsirasti proga užsidirbti ar susidoroti su techniniais rūpesčiais, pagerinti buities sąlygas, įsigyti norimą daiktą. Kita vertus, nerimo gali sukelti trikdžiai, susiję su transportu, logistika, informacija ar mokslu. Neskleiskite abejotinų gandų. Savaitgalį noriai plušėsite sodyboje, buityje, virtuvėje, džiaugsitės gamta. Saugokitės ugnies, traumų.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje gali tekti tvarkyti finansinius reikalus, bylinėtis ar viešai pasisakyti. Regis, sulauksite didesnio visuomenės dėmesio. Verta pateikti argumentus, išsakyti savo nuomonę, bendrauti su specialistais. Rimtais patarimais derėtų pasinaudoti. Savaitgalį galbūt rinksitės atostogų kelionės maršrutą. Jeigu kur nors vyksite, būkite ypač atidūs kelyje.

ŠAULYS

Jeigu jūsų veikla susijusi su paslaptimis, menu, medicina, kriminalistika, savaitės pradžioje galimi neblogi pasiekimai. Vis dėlto stokosite energijos, labiau kibs infekcijos. Derėtų daugiau dėmesio skirti sveikatai. Nuo trečiadienio manysite, kad esate verti didesnės pagarbos, gerovės, meilės, palankesnio įvertinimo. Savaitgalį pravartu pasimokyti, pasiruošti aktualiam pokalbiui.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžia žada naudingų žinių. Norėsite pademonstruoti, kokie esate protingi, ką sugebate, kokių turite ryšių ir galimybių. Vis dėlto nejučiomis galite pakliūti į intrigų kupiną verpetą. Verčiau kol kas nedarykite svarbių sprendimų, nesivelkite į neaiškius sandėrius. Venkite svaigalų. Artėjant savaitgaliui, turbūt apsispręsite ši tą suremontuoti, atstatyti ar pataisyti.

VANDENIS

Savaitės pradžioje energiją nukreipkite neatliktiems darbams nudirbti. Galbūt pelnysite populiarumą, jei sprendžiate visuomenei ar žmonių grupei svarbius klausimus. Vis dėlto būsite prieštaringai vertinami. Savaitgalį pajusite atsipalaidavimo poreikį, nesvarbu, kad ir kur ar su kuo būtumėte. Gali kilti noras svaigintis meile, alkoholiu ar kitaip užsimiršti. Saugokite sveikatą ir reputaciją.

ŽUVYS

Šią savaitę galite tikėtis artimųjų, draugų ir įtakingų asmenų pritarimo jūsų mokslinėms idėjoms, kūrybiniams projektams. Kita vertus, jūs slapta gudriai manipuliuosite kitų žmonių silpnybėmis ir simpatijomis, kad gautumėte, ko norite. Situacija gali tapti kebli, jei esate supainioję viešus ir asmeninius interesus. Nederėtų ne vietoje ir ne laiku demonstruoti emocijų, irzlumo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS