Astrologinė prognozė gegužės 3–9 dienoms | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ GEGUŽĖS 3–9 DIENOMS

AVINAS

Šį savaitgalį laimės jums gali suteikti laisvalaikis gamtoje su širdžiai mielai žmonėmis, jaukus šeimos židinys su gardžiais pietumis ir kt. Tik pasistenkite nekritikuoti artimųjų dėl jų trūkumų, silpnybių. Kitą savaitę būsite nusiteikę flirtams, meilei, pramogoms. Turbūt kils noras išmėginti kūrybinius ar sportinius sugebėjimus. Tačiau jums gali pakenkti nemokėjimas sveikai leisti laisvalaikio, tuščias išlaidavimas. Periodo pabaiga gana palanki darbo prasme. Gali pavykti susitarti dėl jums svarbių dalykų. Galima investicija į žemės ūkį, nekilnojamąjį turtą, grožio ar sveikatos puoselėjimą.

JAUTIS

Savaitgalį tikėtina netolima kelionė, viešnagė arba į svečius atvyks giminaičiai. Su jumis bus nesunku bendrauti, gerai suprasite pašnekovus, o ir patys būsite atviri, išskyrus situacijas, kuriose pasijusite kitų valdomi, kritikuojami. Tiktų užsiimti ir laiškų ar straipsnių rašymu, mokymusi, kūrybine veikla. Rezultatas nenuvils. Kitą savaitę galite truputį pasistūmėti pirmyn verslo srityje arba kurdami asmeninį komfortą. Laisvalaikiu jums turbūt patiks sukiotis prie puodų, palepinti artimus žmones. Tačiau nesutarsite su vyresniais šeimos nariais arba dėl jų bėdų, užsispyrimo giliai išgyvensite.

DVYNIAI

Savaitgalį galite gauti pasiūlymą ar patarimą, kaip užsidirbti pinigų ar pigiau įsigyti norimą daiktą. Regis, būsite dosnūs tiems, kuriems norite padaryti įspūdį. Turbūt ir jūs sulauksite komplimentų, o gal netgi dovanėlės, romantiško pasiūlymo ar pan. Kitą savaitę iki ketvirtadienio gana aktyviai judėsite, bendrausite. Neblogai seksis tartis dėl aktualių turtinių ar verslo klausimų, imtis su mokslu, reklama, žiniasklaida, komercija susijusių reikalų. Įtakingas pažįstamas neatsisakys jums padėti, jei prireiks palaikymo. Vis dėlto per daug nesitikėkite, nes galimi ir tušti pažadai, intrigos. Tausokite sveikatą.
VĖŽYS
Šį savaitgalį būsite nusiteikę aktyviai leisti laiką. Regis, sudominsite tą asmenį, kurį norite sudominti. Tačiau išprovokuosite nemalonią sceną, jeigu elgsitės pernelyg tiesmukai. Galimos išlaidos vaikų, globotinių labui arba susijusios su renginiais, iškylomis. Kitą savaitę tikriausiai pajusite norą pradėti ką nors nauja, ypač jei tai susiję su verslu, komercija, namų remontu, žemės ūkiu. Būsite linkę dalytis idėjomis, demonstruoti dosnumą. Kažkas gali tuo savanaudiškai pasinaudoti. Nepaisant jūsų draugiškumo, ne visiems patiks jūsų nuomonė ir komentarai. Gali kilti tam tikrų įtampų.

LIŪTAS

Šį savaitgalį trokšite pasyvaus poilsio. Jeigu jus vargins kitų dėmesys, išvykite į atokesnę vietą, atsiribokite. Meilėje irgi daugiau laimėsite būdami filosofiški, paslaptingi. Galite pajusti meninį, kūrybinį įkvėpimą. Nepiktnaudžiaukite svaigalais. Kitą savaitę bus daug emocijų, bet ne mažiau ir veiksmo. Beveik visus darbus nuveiksite iš pirmo impulso, be atsikvėpimo. Seksis bendrauti, ypač su aktyviais, išsilavinusiais žmonėmis. Drąsiai kursite naujus verslo, statybų, materialinės gerovės planus. Tikėtinas neblogas sandoris, planuotas pirkinys, sėkmė derybose.

MERGELĖ

Savaitgalį būsite draugiškai nusiteikę, tad ir patys galite tikėtis geranoriško aplinkinių elgesio. Bendraminčiai, draugai nepamirš jūsų pakviesti į kolektyvinius, pramoginius renginius. Tokiu atveju nuo išlaidų neišsisuksite. Galite užmegzti reikšmingą pažintį. Kitą savaitę ne viskas klostysis taip, kaip planavote, ypač jei pernelyg rodysite iniciatyvą. Galite susidurti su užkulisinėmis intrigomis. Daugeliu atveju santūrumas, konfidencialumas bus ta taktika, kuri labiausiai pravers. Klausykitės vidinio balso, neieškokite nuotykių. Saugokite sveikatą.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį aplinkybės jus vers taikytis prie kitų diktuojamų sąlygų, laikytis įsipareigojimų. Tikėtini reikalai, susiję su politika arba su meile, kūryba, sportu. Kitą savaitę pasistenkite dirbti produktyviai, nepaveskite kolegų ir užsakovų. Tikriausiai teks bendrauti su nemaža žmonių grupe, kolektyvu. Tikėtinas susirinkimas, visuomeninis reginys. Naujos pažintys gali atrodyti lengvos ir įdomios, tačiau įspūdis bus gana apgaulingas. Galbūt netikėtai gausite atsakymą į tai, kas atrodė painu, neaišku. Konfidenciali informacija vienaip ar kitaip gali jums išeiti į naudą.

SKORPIONAS

Savaitgalį jūsų mintys kryps į dalykus, tolimus nuo kasdienybės rutinos. Galbūt nekasdieniškai praleisite laisvalaikį, dalyvausite svarbiame renginyje, gausite žinią iš toli arba užmegsite naujų pažinčių internetu. Saugokite sveikatą. Kitą savaitę galite pasistūmėti pirmyn tiek dalykinėje sferoje, tiek politikoje, moksle. Pasitelkite diplomatiją, kūrybinį požiūrį ir drąsiai veikite. Verta kreiptis į įtakingus asmenis, tvarkyti juridinius reikalus, ruošti publikacijas. Tiesa, kartais atrodys, kad visi tarsi susimokė daryti jums spaudimą. Arba kaip tik jūs jį darysite, nepaisydami, kaip kiti dėl to jaučiasi.

ŠAULYS

Savaitgalį jums norėsis malonaus atsipalaidavimo, tačiau sunku bus rinktis, kas geriau – poilsis, ramybė ar kitų siūlomos nepigios pagundos. Galbūt jausite nerimą dėl mylimo žmogaus jausmų, vaikų, dėl savo ar partnerio finansinės padėties ir atsakomybės. Kitą savaitę jus domins politinė situacija, profesinės peripetijos. Regis, jums norėsis dominuoti, skleisti savo įtaką. Gana palanku bendrauti su įtakingais asmenimis, siekti įsitvirtinti karjeros ar visuomeninėje srityje. Traukte trauksite priešingos lyties dėmesį. Vis dėlto pasisaugokite finansinio ir kitokio išnaudojimo, apgaulės.

OŽIARAGIS
Šį savaitgalį būsite nusiteikę lankytis visuomeniniuose renginiuose, dalyvauti debatuose, svečiuotis pas draugus, dominantį asmenį. Galbūt įsigysite naudingą sąjungininką, naują draugą ar partnerį. Kitą savaitę teks aktyviai veikti profesijos srityje, versle, ryžtis reformoms. Galite sudaryti komercinę, draudimo ar tiekimo sutartį. Gali iškilti kolektyvinės atsakomybės klausimas. Palanku konsultuotis su juristais. Galbūt išlaikysite nelengvą egzaminą, pristatysite projektą, išvyksite į konferenciją ar kt. Tikėtini susitikimai su svarbiais asmenimis, įžymybėmis.

VANDENIS

Šį savaitgalį ypatingą dėmesį skirsite savo ir artimųjų sveikatai, aplinkos švarai, ekologijai, laisvalaikio kokybei. Regis, tobulinsite įvaizdį arba stengsitės kažką pakeisti savo dienotvarkėje, mityboje. Tai turėtų išeiti į naudą. Jei naršysite po darbo skelbimus, turėtumėte rasti šį tą tinkamo. Kitą savaitę būsite nusiteikę kaip reikiant padirbėti, susitvarkyti namų ar darbo aplinką, kai ką nuveikti srityse, susijusiose su statybomis, draudimu, finansais. Regis, kartu stengsitės išspręsti ir partnerystės santykių dilemą. Vis dėlto savo poelgiais galite sukelti įtarimų antrajai pusei, o gal ir veiklos partneriams.

ŽUVYS

Savaitgalį sustiprės pagunda įsimylėti, siekti kūniškų malonumų, leistis į nuotykius. Galimas meilės pasimatymas, sublizgėjimas scenoje, bendraminčių būryje. Įmanomas pasipelnymas, jei sukatės pramogų ar turizmo versle. Kitą savaitę jūsų pranašumai dar labiau išryškės. Galbūt pasijusite įvertinti dėl savo veiklos, talento ar pan. Vilčių teikia pradėtas projektas, užsimezgęs ar atgijęs meilės ryšys. Neblogas metas mėginti įsidarbinti. Vis dėlto jūsų darbai, jausmai ar santykiai gali nukentėti, jei turite nerealių iliuzijų, bandote žaisti dvigubą žaidimą, naudojatės tarnybine padėtimi, sukčiaujate.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS