Astrologinė prognozė gruodžio 16–22 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ GRUODŽIO 16–22 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Šią savaitę noriai kibsite į veiklą, yra tikimybė, kad jūsų kišenė pradės pilnėti. Regis, pajusite poreikį kai ką keisti savyje ar savo aplinkoje. Stenkitės rasti laiko pasportuoti, atlikti nekasdienes grožio, sveikatos procedūras. Daugiau bendraukite su artimaisiais, antrąja puse. Būtų puiku įveikti kliūtis, trukdančias geriau suprasti vieniems kitus. Savaitgalį nerimo sukels artimo žmogaus psichologinė arba finansinė situacija.

JAUTIS

Tikėtina, sulauksite dėmesio, komplimentų. Galite gauti kvietimą į pobūvį, renginį ar pasimatymą. Kasdieniai darbai judės smagiai, be įtampos. Deja, gali strigti reikalai, susiję su įmonės pinigais, investicijomis, draudimu, paskolomis, antstoliais. Nelengva bus išsivaduoti nuo neramių minčių apie sveikatą, figūros ar kitokius trūkumus. Savaitės pabaigoje susvyruos partnerystės laivas. Galimas nemalonus incidentas, kenksiantis santykiams.

DVYNIAI

Savaitės pirmoje pusėje pasistenkite sutvarkyti su namais susijusius reikalus. Pravartu peržiūrėti šeimos biudžetą, susidaryti taupymo programą. Regis, imsite suvokti, kad be įtemptų pastangų nieko nepasieksite. Vis dėlto kol kas būsite linkę slysti paviršiumi ir tikėtis aklos sėkmės. Tuoj šventės, todėl be darbo krūvio dar bus daug buitinių, ūkinių rūpesčių, pareigų šeimai, vaikams. Lengvabūdiškumas, patiklumas gali jums pakenkti.

VĖŽYS

Savaitė gana palanki nekilnojamojo turto reikalams tvarkyti, prekybai, reklamai, apsipirkimams. Tikėtina, kad rūpinsitės mokslo, informacijos, transporto, ryšių reikalais. Būkite atidūs kelyje ir kontroliuokite savo žodžius. Visgi bus nelengva, jei iki savaitgalio reikia daug suspėti, išmokti, paruošti straipsnį. Daug laiko atims buitiniai reikalai. Nepameskite galvos dėl meilės pagundos. Neišlaidaukite daugiau, nei tikrai reikia.

LIŪTAS

Galimos neblogos naujienos, jei esate suinteresuoti kokiais nors būdais papildyti išsekusį pajamų šaltinį. Jei norite išlošti pirkdami ar parduodami, bandykite pasiderėti ir gauti nuolaidų. Tik venkite girtis tuo, ką turite ar esate pasiekę. Saugokite savo turtą. Būkite atsakingi ir taktiški bendraudami, teikdami bei išgaudami informaciją. Savaitgalį nemalonių staigmenų gali pažerti kai kurie jums svarbūs žmonės.

MERGELĖ

Savaitės pradžia palanki dvasinėms praktikoms, meninei veiklai.  Įmanoma, kad finansinė ar kitokia parama ateis lengviau, nei galite įsivaizduoti. Kita vertus, vyks savotiškas patikrinimas, ar esate pakankamai kompetentingi ir sąžiningi. Nesielkite lengvabūdiškai, jei reikės pasirašyti sutartį, teikti interviu. Kuo arčiau savaitgalis, tuo labiau ramybės neduos klausimai, susiję su švenčių organizavimu, pirkiniais, nuosavybės dokumentais.

SVARSTYKLĖS

Norėsis niekur nesikišti ir tiesiog būti stebėtojais. Darbo padaugės, spaus terminai, todėl vargu ar pavyks save itin tausoti. Bus nelengva susidoroti su anksčiau prisiimtais įsipareigojimais. Dėl neapdairumo, aplaidumo gali kilti problemų. Teks prisitaikyti prie kintančios situacijos. Leistis į abejotinus nuotykius neverta – nemalonumų bus daugiau nei malonumų. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu, kvaišalais, vaistais.

SKORPIONAS

Ši savaitė ragins užbaigti tai, ką pradėjote. Teks uoliai paplušėti norint įvykdyti įsipareigojimus ir duotus pažadus. Pasistenkite būti visaverčiai komandos nariai. Tikėtini pokalbiai su politikais, pareigūnais, senais bičiuliais. Pažįstamas asmuo gali suteikti konfidencialios informacijos, kuria pasinaudoję lengviau susidorosite su aktualia problema. Nuo penktadienio jau galvosite apie poilsį, erzins šurmulys, norėsis užsiimti hobiu.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje nestigs pasitikėjimo savimi, o ir aplinkiniams atrodys, kad protingai mąstote, tinkamai planuojate reikalus. Svarbu, kad efektinga iniciatyva tuoj pat neišblėstų. Regis, nebus kliūčių susitarti dėl aktualių dalykų. Tik susilaikykite nuo neapgalvotų poelgių bei kalbų. Savaitgalį įdomių potyrių žada netikėtai aplankęs įkvėpimas, atskleistos paslaptys. Tik venkite skleisti gandus. Gali traukti svaigalai – jauskite saiką.

OŽIARAGIS

Mėginsite pagerinti savo finansinę padėtį, tvarkysite paskolų, draudimo reikalus. Regis, gausite daugiau nei atiduosite. Pasijusite stipresni, svarbesni. Gausite žinią, jei ieškote teisybės, bylinėjatės ar laukiate naujienų iš užsienio. Pasistenkite būti korektiški, nes iš jūsų elgesio bus daromos išvados, kurios turės įtakos tolesnei karjerai ar uždarbiui. Savaitgalį galite tikėtis pažįstamų antplūdžio arba jų pakvietimų.

VANDENIS

Savaitės pradžia – metas apsikuopti savo aplinkoje, išmesti nereikalingus daiktus. Jeigu norite pasiskolinti ar kitiems skolinti pinigų, pasistenkite protingai apsidrausti. Prieš išlaidaudami šventėms, įvertinkite savo galimybes. Artėjant savaitgaliui kalbos labiausiai suksis apie studijas, tolimas keliones, renginius. Galbūt teks bendrauti su iš toli sugrįžusiu asmeniu arba patiems ruoštis kur nors išvykti šventėms.

ŽUVYS

Savaitė žada jaudinamų emocijų. Staiga galite susidurti su nesusipratimais. Jeigu būsite kūrybingi ir aktyvūs, sugebėsite rasti išeitį iš bet kokios situacijos, rasti pagalbininkų. Tačiau galima nesunkiai įgyti ir konkurentų ar slaptų priešų. Venkite manipuliuoti, sukčiauti. Savaitgalį stengsitės bent mintimis ir virtualiai, jei kitaip bus neįmanoma, atsidurti toli nuo namų, kasdienių rūpesčių. Dominančiam asmeniui galite sudaryti draugiją.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Bjauri boba

Remiama meslino trasinio

sidonijai

sidonijai-per adventa linkinciai visiems blogo ,Tau bobele-linkim nesusirgt veziu,Ziv,, ar kitomis venerinemis ligomis-mat dabar vyraujant Veneros planetai-busi jautri karcinomai,Ziv,grybelinei.-sarlatane

SUSIJUSIOS NAUJIENOS